Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Dani, czy pytali Cię ile chcesz zarodków? Czy ze względu na wiek dostałaś 2 zarodki? bo chciałabym dostać 2 mrozaczki, ale nie wiem czy się zgodzą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Danii w moim małym miasteczku jest tylko przychodnia, w której pobierają krew tylko rano od poniedziałku do piątku ale wynik następnego dnia, w sobotę nieczynne więc odpada. Czekam na telefon od embriologa o moich komóreczkach bo jeszcze nie chcę się cieszyć, że transfer jutro Jak zadzwoni i będzie wszystko ok to zadzwonię do Invicty i zapytam czy jestem zapisana na akupunkturę, jeżeli nie spróbuję się zapisać. Weryfikację też wezmę bo mój doktorek od dzisiaj na tygodniowym urlopie więc nie chcę mu zawracać głowy.
Anulla tak jak pisałam wyżej dopiero jak dzisiaj embriolog zadzwoni dotrze do mnie, że transfer jutro. Doktorek w piątek mówił, że będzie go przeprowadzał profesor, chyba, że coś się w między czasie zmieniło.
Właśnie dzwonili z Invicty :-) Oba zarodki żyją, jeden tak samo się rozwija jak dotychczas a drugi trochę zwolnił ale pani embriolog mówiła, że to że nie rozwijają się równocześnie to normalne i żeby się nie martwić - JUTRO TRANSFER!!! Tak bardzo się cieszę Podobno zarodki płci męskiej rozwijają się szybciej a żeńskiej wolniej więc ten drugi to może dziewczynka, leniwa po mamusi ;-)