reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik - mój był ze mną na transferze. W sumie to chyba nie chciałabym być tam sama. Oczywiście nie mógł stać z drugiej strony - tzn. tam gdzie lekarz, także stał obok mnie i trzymał mnie za rękę. A, że invicta daje seksowne spódniczki, to i tak za dużo nie widział, poza tym co miałby zobaczyć więcej czego już nie widział:-D. Wydaje mi się, że jest przyjemniej jak nie jesteś sama

AniaM super :D widzę ,ze wszystko na dobrej drodze :)

Anula fajnie ,ze M mógł byc z Tobą :) musze zapytać czy mojemu tez pozwolą byc ze mną ,bo nie ukrywam ,ze bardzo bym chciała ;)

Linka, Kasik, w invimedzie zawsze podają w 2 dobie, nie ma innej opcji no chyba ze punkcja w piątek to podają w 3 w poniedziałek, nie ma wyboru, ja miałam akurat 3 dniowe, ja przy pierwszym podejściu nie wiedziałam czego sie spodziewać , teraz w gamecie zapytam sie czy M moze byc przy transferze, no chyba ze któraś juz zna na to odpowiedz ?? No i czy dają zdjecia zarodka?

genna mam tak napisane na rozpisce zabiegowej że:
"Obecność partnera w czasie zabiegu wymaga wcześniejszego uzgodnienia z personelem naszego ośrodka."

AniaM ależ Ty tajemnicza jesteś ;-) Zdradź nam trochę więcej niż "jest dobrze". W invikcie też jest taki zapis dlatego zapytałam dzisiaj w rejestracji i pani mi powiedziała, że wystarczy jak będę już szła na transfer powiedzieć o tym położnej.

Anulla ja też będę chciała, żeby mój M był ze mną, chociaż nie wiem czy on będzie chciał :zawstydzona/y: Tak to sobie właśnie wyobrażam, że stoi przy głowie jak w serialu dokumentalnym o in vitro. Zobaczy na monitorku gdzie zostały wprowadzone nasze dzieci, super sprawa :tak::tak::tak:

ilka_a
cieszę się, że mogłam pomóc i Cię uspokoiłam :-)

Smerfeta zapierdzialaj, zapierdzielaj bo jutro Cię nie będzie :blink: Ja też dzisiaj robię wszystko, żeby w razie czego do piątku wytrzymali beze mnie, mam spotkania nawet przed 20-tą ;-) Nie wiem jak zareaguję na relanium więc mogą się ze mną nie dogadać przez 4 dni :-D A na 18-tą idę do kościoła bo jest akurat msza za dar macierzyństwa i ojcostwa odprawiana przez biskupa. Ksiądz zapowiadając mszę powiedział, że będziemy się modlić za wszystkie racjonalne metody wspomagania poczęcia, cokolwiek miał na myśli :zawstydzona/y:

Dziewczyny, w Invimedzie, niestety nie daja zdjęcia, ani nic nie pokazują, chyba że coś się zmieniło w ciągu dwóch lat, nawet za bardzo nie informowali co z zarodkami, embriolodzy trochę chodzili z nosem na kwintę

kasik36

`pobranych 9
`prawidłowo rozwinięte komórki to 6
`zapłodnionych 6
no i zapłodniło się 6
icon_mrgreen.gif

pani powiedziała, że to jest 1doba i jak narazie się dobrze rozwijaja
icon_biggrin.gif

reklama
AniaM to nie jest dobrze a jest baaaaaaaaaaaaardzo dobrze :-) Komórki jakby wiedziały, że 6 można tylko zapłodnić w rządówce i same wyeliminowy 3 słabsze ;-) Zapowiada się liczna rodzinka :tak::tak::tak: Trzymam kciuki za ładniutki podział i rozwój :tak::-)

Do góry