kasik36
Fanka BB :)
Czarna zazdroszczę widoku maleństwa w brzuszku (ale tak pozytywnie), nic się nie martw, lekarz na pewno wszystkiego dopilnuje i będzie ok :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
te 200cykli mieli od lipca do grudnia , a te osoby ktore sa na tej liscie oczekujacej to sa juz na kolejny rok bo wiem ze oni zapisy prowadzili caly czas nawet na te lata nastepne z tego co wiem i ja tak to zrozumialamKwiatuszek, coś mi tu śmierdzi... Wg informacji, jakie ma Ministerstwo Zdrowia na Polnej zakwalifikowanych jest 249 par (stan na 21.10). To jakim cudem jeszcze 200 par oczekuje na leczenie, skoro kasy na ten rok mieli ponoć na 200 cykli? Mam uwierzyć, że mniej niż 50 par rozpoczęło leczenie? Coś mi tu nie pasuje