reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Gratuluję :)

Dziewczyny drogie!
Piszę ku pokrzepieniu serc:) Część z Was mnie nie pamięta na pewno, ale jakiś czas temu pisałam z Wami tu na forum.
Genna kochana, piszę, żebyś mogła namalować jeszcze jedną uśmiechniętą buzię na pierwszej stronie! 10 października miałam drugi criotransfer i udało się !!!!!! Wreszcie się udało!!!!!! Dziś na usg słuchałam najmilszego w świecie dźwięku bicia serca naszego maleństwa!
Dziewczyny, nie poddawajcie się! Warto walczyć, bo in vitro się udaje!!!!!!!!!!!!!! Ja walczyłam 5 lat, miałam poronienie, operację na mięśniaka, próby iui i wreszcie in vitro przyniosło nam upragnione szczęście!
Trzymam za Was wszystkie kciuki, każdej z Was się uda, bo jesteście dzielne i zasługujecie na to szczęście!!!!!! Powodzenia!!!!

reklama
Olusia przykro mi :-( coś mało sukcesów mamy... tyle smutku
AniaM u mnie było zupełnie inaczej - dostałam na skierowaniu wymagane badania dla mnie i dla M i na wizycie najbliższej rozpoczęcia stymulacji wykonaliśmy je za free. Zadzwoń do Gamety i zapytaj jak to zrobić, może coś podpowiedzą

Ostatnia edycja:
Olusia - przykro mi :wściekła/y:, ale dobrze że masz po kogo wracać.

Kekik 1 dzien po transferze liczymy na 2 dzien od transferu.... tez sie nad tym zastanawialam i ktos mi to napisal... bardzo mi przykro, ze tobie nie wyszlo, moze jednak cos ruszy?

Kochane wielkie dzieki za trzymanie kciukow..:
A u mnie tak jak pisalam ze mam zle przeczucia i nie pomylilam sie... niestety nie udalo sie... :-:)-(musialam sobie troszke poplakac... chociaz powinnam sie juz przyzwyczaic do moich niepowodzen i rozczarowan, nie powinnam sie w ogole dziwic ze tak sie dzieje.... coz zycie... jednak szybko wroce po mojego mrozaczka... moze bedzie chcial zostac zemna.... powiedzieli mi dzis ze powinnam powtorzyc badanie i wtedy odstawic leki... a ja sie zastanawiam po jaka cholere... przeciez to juz niczego nie zmieni.... nie wyszlo i tyle.... na wypisie mam napisane 1 blastocysta A wiecej nie mam podane.

Malailoncia gratulacje:-)

kaatik trzymam kciuki za twoj transfer.... niech maluchy zostana z toba do konca :happy:

Olusia - drugi raz dzis nie wiem co napisac! Bardzo bardzo wspolczuje, co ja moge jeszcze napisac.... chociaz wiesz ze piszemy tu szczerze bo kazda z nas przezywa to regularnie....

A ja jutro na 08.00 ide na pierwsze podgladanko bo to 6dc bedzie.

reklama
AniaM - my za płaciliśmy za badanie nasienia(ale to oczywiste), FSH,LH,E2,Andy HCV, Anty HBS, Chlamydie, ustalenie grupy kwi, za drożność, hiseroskopie - także zanim dostaliśmy refundację trochę kasy tam zostawiliśmy. Na wirusologie nie zgodziłąm się zapłacić - i jakoś udało się na fundusz.
Za te wszystkie badania płaciłam a jeszcze refundacji wtedy nie miałam - ale nie chce się już denerwować.

Do góry