Pewnie troszkę później doszło do implantacji i jeszcze nadgoniO super. Ty masz bardzo wysoka Bete. Ja niestety mam 3-4 razy niższa, mój lekarz dziś dzwonił żebym powtórzyła w sobotę, także u mnie może być roznie (nie spodziewałam sie telefonu od niego, wiec chyba tez jest zaniepokojony).
reklama
Devin
Moderator
U mnie w dniu transferu. Za każdym razem transfer miałam w okolicach 13 a około 10 dzwonił emnriolog z kliniki jak się czuję, ze mam się nie stresowac, że zarodek się rozmroził i że czekają nie powiem, było to bardzo miłeDziewczyny a kiedy rozmrazany jest zarodek zaraz przed podaniem czy dzień wcześniej?
może u Ciebie zarodek się zagnieżdża później, jak za 1 razem! SuperDziewczyny!!! Zwariowałam
Dziś na kolejnym pinku mam cień - różowy widać gołym okiem lepiej niż na zdjęciu - teraz żałuję że nie mam ich więcej
przykro mi! Miałam taką samą sytuację, po 3 dniach od odstawienia luteiny zaczęłam krwawić. Ból taki sam jak w miesiączke, krawienie bardziej obfiteDziewczyny, moja pierwsza ciąża. Pierwsze podejście do in vitro, tylko jedna śnieżynka.
Dzisiaj na USG okazało się, że zarodek się nie rozwija, straciłam tą ciążę. Serce rozpadło się na milion kawałków.
Mam odstawić leki, jak do tygodnia nie uda się poronić samoczynnie to czeka mnie wizyta w szpitalu i łyżeczkowanie.
Czy macie też takie przykre doświadczenie? Udało Wam się naturalnie poronić? Jak wyglądały te obie sytuacje u Was, czy to bolesne?
Muszę dojść do siebie, wypłakać jeszcze morze łez i spróbujemy ponownie.
a który dzień po? Ja 8dpt miałam betę 22. Aktualnie 17+2O super. Ty masz bardzo wysoka Bete. Ja niestety mam 3-4 razy niższa, mój lekarz dziś dzwonił żebym powtórzyła w sobotę, także u mnie może być roznie (nie spodziewałam sie telefonu od niego, wiec chyba tez jest zaniepokojony).
Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Ja już po
Odebrałam ostatnie wyniki badań, miałam ponowne badanie amh I wynik na poziomie 0.30.
Trochę mnie to martwi bo ostatnie badanie miałam w maju i wtedy wynosiło 0.80.
Także szybki spadek. Ale lekarz zrobił mi usg I mówił że w obrazie usg lepiej to wygląda niż wyszło z badań krwi.
Endometrium 6mm w 2dc także mówił że okej.
Od dzisiaj mam rozpisane zastrzyki codziennie rano menopur 150j oraz bemola 150j.(nie wiem czy dobrze te nazwy napisałam ale w pracy szybko pisze co i jak)
Kontrola we środę
Odebrałam ostatnie wyniki badań, miałam ponowne badanie amh I wynik na poziomie 0.30.
Trochę mnie to martwi bo ostatnie badanie miałam w maju i wtedy wynosiło 0.80.
Także szybki spadek. Ale lekarz zrobił mi usg I mówił że w obrazie usg lepiej to wygląda niż wyszło z badań krwi.
Endometrium 6mm w 2dc także mówił że okej.
Od dzisiaj mam rozpisane zastrzyki codziennie rano menopur 150j oraz bemola 150j.(nie wiem czy dobrze te nazwy napisałam ale w pracy szybko pisze co i jak)
Kontrola we środę
morticia_adams
Dzień dobry
Tak coś czułam, że prędzej czy później zawitam na tym wątku. Może ktoś będzie mnie kojarzył z kresek, byłam tam od czerwca. Po zmianie lekarza stwierdziliśmy, że tylko stoimy w miejscu ze staraniami i czas ruszyć do przodu. Wczoraj na pierwszej wizycie zostaliśmy zakwalifikowani do programu Wybraliśmy Klinikę Bocian, a @Gosia0132 pomogła mi w wyborze lekarza Przez ostatnio przebytą chorobę męża (gdzie miał antybiotyk), dr chce wyniki nasienia męża dopiero za 10 dni, a do tego czasu mamy wykonać jeszcze kilka badań (w tym usg piersi i USG jąder). To co wchodziło w program, to badania zrobiłam już na wczorajszej wizycie. 29.01 mamy wizytę i prawdopodobnie otrzymam rozpiskę stymulacji.
Tak coś czułam, że prędzej czy później zawitam na tym wątku. Może ktoś będzie mnie kojarzył z kresek, byłam tam od czerwca. Po zmianie lekarza stwierdziliśmy, że tylko stoimy w miejscu ze staraniami i czas ruszyć do przodu. Wczoraj na pierwszej wizycie zostaliśmy zakwalifikowani do programu Wybraliśmy Klinikę Bocian, a @Gosia0132 pomogła mi w wyborze lekarza Przez ostatnio przebytą chorobę męża (gdzie miał antybiotyk), dr chce wyniki nasienia męża dopiero za 10 dni, a do tego czasu mamy wykonać jeszcze kilka badań (w tym usg piersi i USG jąder). To co wchodziło w program, to badania zrobiłam już na wczorajszej wizycie. 29.01 mamy wizytę i prawdopodobnie otrzymam rozpiskę stymulacji.
Aileen31
Trzymam kciuki mocno za Ciebie Pamiętam z kresekDzień dobry
Sunflowerxxx
To tez tym razem zaczelas od niskiej. U mnie był już 9 dpt, ale można powiedzieć ze 10 doba sie zaczęła. Poprzednim razem na tym etapie mialam ponad 100. Jutro powtorze, będzie wiadomo na pinku na szczescie kreska nie znikłaU mnie w dniu transferu. Za każdym razem transfer miałam w okolicach 13 a około 10 dzwonił emnriolog z kliniki jak się czuję, ze mam się nie stresowac, że zarodek się rozmroził i że czekają nie powiem, było to bardzo miłe
może u Ciebie zarodek się zagnieżdża później, jak za 1 razem! Super
przykro mi! Miałam taką samą sytuację, po 3 dniach od odstawienia luteiny zaczęłam krwawić. Ból taki sam jak w miesiączke, krawienie bardziej obfite
a który dzień po? Ja 8dpt miałam betę 22. Aktualnie 17+2
A jaka masz betę ?To tez tym razem zaczelas od niskiej. U mnie był już 9 dpt, ale można powiedzieć ze 10 doba sie zaczęła. Poprzednim razem na tym etapie mialam ponad 100. Jutro powtorze, będzie wiadomo na pinku na szczescie kreska nie znikła
Sunflowerxxx
Jestem dobrej mysli, na pinku kreska jest, ale sama wiesz, ciężko się nie porównywać, kiedy mialysmy transfer tego samego dniaPewnie troszkę później doszło do implantacji i jeszcze nadgoni
Sunflowerxxx
Ok. 64, ale porównywałam z tą tabela, która krąży tu na forum i jest to poniżej średniej. Ale dalej więcej niż minimum. Mam nadzieje ze bedzie odpowiedni przyrost jutro.A jaka masz betę ?
reklama
Artemida90
Czasem cieszę się że nie robię badań z krwi - nie muszę z nikim porównywać