reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasiaanna, ja też w Rzgowie - z dr P miałam styczność na jednej wizycie i pomagał w pierwszym transferze. Konkretny lekarz :)

Bernadetta, mam nadzieję, ze z synkiem lepiej?

Kate, no to kciuki za stymulacje! Niech będzie owocna :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaAnna znam tego dr ale byłam tylko raz u Niego☺ ogólnie to zaliczyłam tam jeszcze trzech lekarzy ale ostatecznie większość wizyt byłam u Pani dr R. B. -taka mała blondynka, bardzo sympatyczna i ciepła osoba☺ teraz też do niej chodzę ☺ w razie potrzeby pytaj o co chcesz☺ A ja w pracy miłej nocy☺

Kate23 kochana super trzymam za ciebie mocno kciuki :-)
Anika11 niestety synek nadal ma temperaturę nie wiadomego pochodzenia a i ja coraz gorzej się czuje :-(

Kochane dziś trzymamy kciuki za 24magda09 i udaną wizytę ;-)

9 - 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Ps. Reszta kalendarza później nie mam czasu usiąść teraz do kompa bo szykuje małego do lekarza :-(
Magda kciuki za wizytę kochana :-)

MAgda, kciuki i napisz szybko, co tam u Was słychac:)

Bernadetta, mam nadzieję, że z synkiem to nic powaznego i lekarz szybko zaradzi!

Powiem Wam, że mam dwie noce zarwane dziś zasnęłam o 3 i sama już nie wiem czy spałam czy nie...
Czyżby podświadomie jakiś stres już do mnie przyszedł przed wizytą ...? [emoji18]
A wydawałoby się, że jakoś na spokojnie to wszystko przyjmuje [emoji18]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziękuję za kciuki. Wizyta ok. Wolała bym usłyszeć same dobre wieści no ale nie jest tak kolorowo. W piątek bam wizytę u genetyka we Wrocławiu a 18.05 jadę na amniopunkcje do Lubina. Chciałabym już być po wszystkim. Przepraszam dziewczynki że się malo udzielam ale nam nadzieję że ten stan szybko minie. Bernadetta a mały może ma 3 dniowke? Mój misiek też ostatnio miał. Przeszło samo.

reklama
Madziu będzie dobrze zobaczysz. Najważniejszy jest plan i tego się trzymajmy.
Dziewczyny ja jutro Idę na USG jejku ale mam stresa. Trzymajcie kciuki kochane☺

Do góry