Madziula_87
Fanka BB :)
Spokojnie Magda mi rodzinna doktorka powtarzała zawsze, że w ciąży CRP to każda ma podniesione, chociaż nie powinno być :/ ...jeśli są chociażby malutkie bakterie w moczu to już wynik wyjdzie dodatni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana to może wpadnij do mnie z tą mocą ☺☺u mnie codziennie brak weny na cokolwiek,mam nadzieję że to szybko minie i wrócę do normalnego życia ☺ a u mnie na razie chyba spoko z waga tzn. to nie jest moja wymarzona waga ale na razie jeszcze spodnie zapinam bez problemu ☺☺Witaj Agusiapela ja co prawda cię nie pamiętam bo od niedawna jestem na forum ale miło nam że do nas zajrzałaś ;-)
Ja dziś dziewczynki na melisie cały dzień mnie nosi wstałam o 4 i wzięłam się za sprzątanie ,szorowanie układanie i co tylko mi w ręce wpadło a godzina 14 zabrakło mi roboty i dalej siedzę i mnie nosi oj jak ja do tej środy wytrzymam !
A co u was pisać mi tu szybko raporty której brzuszek znów urósł bo nie mam co czytać i z nudów czytam forum od pierwszej strony ;-)