Jak najbardziej tak. Ja miałam AMh 3-4 miesiące temu 1,56 a miesiąc temu już tylko 0,98Dziewczyny, to możliwe żeby amh na przestrzeni 8 miesięcy spadło mi z 1,67 do 0,67 ? Właśnie dostałam wyniki
reklama
Zastrzyki chyba zawsze są od 2 dnia cyklu. Nie miałam osobiście nigdy antykoncepcji przed stymulacją a miałam już 3 stymulacje.A powiedzcie mi proszę, jak u Was wyglądał harmonogram stymulacji. Czy zawsze są tabletki anty przed? Od którego dnia cyklu zaczęłyście brać zastrzyki?
Agunia1401
Moderator
4 dzień i to z nie z porannego moczu to o wiele za wcześnie, zaczekaj. Ja czekałam dłużej aby nie przechodzić tego że mogę tej kreski nie dopatrzeć. Cień cienia to 5dpt i z porannego moczu.Dziewczyny, jestem 4 dni po transferze blastki, wiem że za wcześnie ale wykonałam test, ale nie z porannego moczu. Czy widzicie tam mega cien cienia ?
Jusstyna1501
Zaangażowana w BB
A czy czułaś po transferze bol podbrzusza ?4 dzień i to z nie z porannego moczu to o wiele za wcześnie, zaczekaj. Ja czekałam dłużej aby nie przechodzić tego że mogę tej kreski nie dopatrzeć. Cień cienia to 5dpt i z porannego moczu.
Dziewczyny czy któraś tak miała?
Mam niskie AMh 0,98
W tym miesiącu będę podchodzić do criotransferu i dzisiaj jest mój 12 dzień cyklu i od dwóch dni zwiększono mi dawkę estrofemu z 3 tabletek na 5. Mój estradiol na dzień dzisiejszy to 173.
Czy nie jest on za niski ?
Progesteron poniżej 0,20.
Transfer Pani doktor na ostatniej wizycie przewidziała na przyszły czwartek 30 stycznia
Mam niskie AMh 0,98
W tym miesiącu będę podchodzić do criotransferu i dzisiaj jest mój 12 dzień cyklu i od dwóch dni zwiększono mi dawkę estrofemu z 3 tabletek na 5. Mój estradiol na dzień dzisiejszy to 173.
Czy nie jest on za niski ?
Progesteron poniżej 0,20.
Transfer Pani doktor na ostatniej wizycie przewidziała na przyszły czwartek 30 stycznia
annn1
Fanka BB :)
Ja też robiłam z bonu Rozenkowej i takie kwiatki mi wyszły samym amh nie można się kierować ważny jest też obraz usglaparoskopię miałam 8.03. 2024 więc przed badaniem majowym, a to było z Bonu Rozenkowej. Powiedzcie mi jest źle? Takie amh…. Wiem że są tu dziewczyny które mają niskie amh, ale po dzisiejszej wizycie jestem załamana….
annn1
Fanka BB :)
Ja mam zastrzyki od 21 DC czyli długi protokół ale bez tabletek anty przed i kolejne zastrzyki dostanę w 2/3 DC.Zastrzyki chyba zawsze są od 2 dnia cyklu. Nie miałam osobiście nigdy antykoncepcji przed stymulacją a miałam już 3 stymulacje.
O widzisz to jakoś inaczej. Nie miałam nigdy długiego protokołuJa mam zastrzyki od 21 DC czyli długi protokół ale bez tabletek anty przed i kolejne zastrzyki dostanę w 2/3 DC.
Agunia1401
Moderator
W 3 dzień, wzięłam nospe I zwiększyłam dawkę magnesu i dopiero czuję dzisiaj a mam 7dpt.A czy czułaś po transferze bol podbrzusza ?
reklama
Jusstyna1501
Zaangażowana w BB
Bete już zrobiłaś?W 3 dzień, wzięłam nospe I zwiększyłam dawkę magnesu i dopiero czuję dzisiaj a mam 7dpt.