reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

W ramach ciekawostki. Artykuł o łagodzeniu dolegliwości w I trymestrze ciąży z gazetki Lux Med.

Załączniki

• 1460124381021.jpg
    1460124381021.jpg
    68,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Bernadet głowa do góry :) ...i fakt! brak objawów to też objaw ;)
Hess super, niech Maluszek rośnie :) ...ale mi lecą te Wasze tygodnie - Aniko, Kaiinko, Hess - pięknie mnie gonicie :) ...u mnie końcówka 30 tygodnia - też zleciało ;)

hess a ktory u ciebie juz tydzień ? Wyniki sa dobre to najważniejsze ,super :)

bernadettanie denerwuj sie juz kilka dziewczyn tez mówiło ,ze czuja ,ze nici a tu niespodzianka [emoji1] wiec głowa do góry i czekamy na wiadomości o pozytywnej becie [emoji4]

U mnie jest 12 pęcherzyków ,tyle wypatrzyła jakaś pani dr świeżo upieczona razem z moja dr badała mnie chyba 10 min ,fakt delikatnie badała ,ale długo szukała jajnika az zaczęłam czytać plakat na ścianie z nudów [emoji23] następna wizyta 15 kwietnia zobaczymy co tam urosło [emoji3]

Ilka_a - 12 to ładna liczba, a pewnie będzie jeszcze nieco więcej. Dobrze, że lekarka znalazła Ci jajnik, bo mnie parę razy nie znaleźli i się pytali czy go mam :D.
U mnie jest 18t2d :) Czas leci jak szalony :)

Ilka, z tych pęcherzyki będą piękne komórki i piękne zarodki:) kciuki zaciska m!

Hess, ja jestem równo 3 tygodnie za Tobą... a jak dziś pamiętam dzień, w którym oznajmiła, ze jesteś jesteś ciąży :)

reklama
Bernadetta chyba każda z nas miała po transferze chwilę słabości. Ale pamiętaj masz myśleć pozytywnie i tego się trzymamy ☺☺ kochane czy robilyście badanie CRP? Bo lekarz mi zlecił wynik wyszedł 6 i czytam że to oznacza jakieś zapalenie w organizmie:errr:

Do góry