reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kochane jutro trzymamy kciuki za 24magda09 i jej udaną wizytę ;-)

6- 24magda09 - wizyta w klinice

KWIECIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8 - Ilka_a - wizyta plus badania
11 - 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
14 - Bernadetta - I beta
15- Kaiina - usg prenatalne
20 - Anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23 - Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
25 - Kate23 - wizyta w klinice
27 - Hess - usg połówkowe

Magda kciuki już dziś zaciskam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, MZ postanowiło, że gdy program się skończy, a komuś zostaną jeszcze zarodki, to criotransfery będą za darmo. Wiedziałyście?

Hess, gratuluję synka:) miałaś jakieś przeczucia? Podejrzewalas, ze to będzie chłopak?;) ja absolutnie żadnych nie mam i bardzo jestem ciekawa, kim jest mój Ludzik :)

Magda, daj znac po wizycie! Który tl tydzień u Ciebie?

Pozdrawiam Was wszystkie :)

Witajcie kochane. Tak ja już po wizycie. Jestem w szoku że moja dzidzia już taka duża :szok: 3cm. Wychodzi ok.10 tydzień. Widzialysmy z moją Pania doktor jak się rusza. Cudny widok:-) :) to już ostatnie spotkanie w klinice. Dzięki nim będę mieć dwójkę dzieciaczkow:biggrin2::biggrin2:

reklama
Super wieści Magda ogólnie czuje się dobrze nie biorąc pod uwagę bólu głowy ( odstawiłam kawę bo piłam bardzo dużo) to chyba tylko lekki ból podbrzusza no i nerwy oczywiście że jeszcze tak długo na wynik mam czekać no i tak się zastanawiam czy nie jechać jednak 13 z położna stwierdziliśmy że może lepiej 14 bo wiadomo jak to z 13 bywa ale wtedy na kolejną betę w razie w musiałabym jechać specjalnie do Rzeszowa a tak bym zrobiła 13 i potem 15 u mnie zawsze 35 km to nie 120 km no i sama nie wiem co sądzicie ?

Do góry