A może to związane ze stresem ,nie zaciskasz w nocy zębów ? Czasem właśnie w sytuacjach stresowych daje o sobie znać bruksizm a zęby mogą zacząć boleć z przeciążenia wywołanego właśnie napięciem w stawie skroniowo- zuchowym i zaciskaniem ,zgrzytaniem zębami .Dziewczyny mam pytanie, właściwie jestem na końcówce stymulacji ( w środę punkcja). Ale tak mnie bolą zęby że nie umiem mówić. Nie mam ubytków (ostatnia wizyta u stomatologa pod koniec tamtego roku). Czy myślicie że ma to związek z hormonami? Miałyście podobne doświadczenie?
reklama
Myszko
Fanka BB :)
Wspaniałe wieści! Skaczę z radości I nadal trzymam kciukiWszystko dobrze maluszek ruszał rączkami i nóżkami był to dla mnie i męża mega wzruszający widok ,ma 2.60 cm, serduszko bije 174, kolejne USG (prenatalne) za 3 tyg.
anyżowa
Świetne wieści rośnijcie zdrowo
Wspaniałe wieści! Skaczę z radości I nadal trzymam kciuki
Dziękuję
Kasienkaol
Ale cudnie! rośnijcie!!!Wszystko dobrze maluszek ruszał rączkami i nóżkami był to dla mnie i męża mega wzruszający widok ,ma 2.60 cm, serduszko bije 174, kolejne USG (prenatalne) za 3 tyg.
Kasienkaol
daj znać odrazu po wizycie, trzymam kciukiW tygodniu dzwoniła embriolog i mówiła, że kolejny telefon będzie w sobotę albo w niedzielę. A jeśli nie zadzwonią to będzie oznaczało, że nic nie przetrwało i dopiero w poniedziałek o tym poinformują.
No nic, pozostało mi tylko czekać do jutra.
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Dzięki za odp, nie przypominam sobie tego żeby działo się w nocyA może to związane ze stresem ,nie zaciskasz w nocy zębów ? Czasem właśnie w sytuacjach stresowych daje o sobie znać bruksizm a zęby mogą zacząć boleć z przeciążenia wywołanego właśnie napięciem w stawie skroniowo- zuchowym i zaciskaniem ,zgrzytaniem zębami .
Zadzwonię do dentysty, w środę punkcja postaram się żeby mnie przyjęła zaraz po
Karolina_123
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze punkcje i bety
NataliaNatka
Hej Dziewczyny, trochę się nie odzywałam, ale styczeń był dla mnie ciężkim miesiącem.
Pierwsza procedura in vitro, tylko jedna śnieżynka, rosnąca beta... i ciąża, która zatrzymała się w 6 tygodniu. W weekend wizyta w szpitalu, tabletki nie wyczyściły całości materiału i był konieczny zabieg łyżeczkowania.
Już przeżyliśmy swoją żałobę, cieszę się że najgorsze mam za sobą a teraz staram się myśleć pozytywnie.
Po takim zabiegu długo czekałyście, aby zacząć całą procedurę od nowa?
Muszę porozmawiać z lekarzem, ale chciałabym aby zlecił jakieś dodatkowe badania. Bardzo poważnie rozważam w następnej procedurze badanie zarodka/zarodków.
Pierwsza procedura in vitro, tylko jedna śnieżynka, rosnąca beta... i ciąża, która zatrzymała się w 6 tygodniu. W weekend wizyta w szpitalu, tabletki nie wyczyściły całości materiału i był konieczny zabieg łyżeczkowania.
Już przeżyliśmy swoją żałobę, cieszę się że najgorsze mam za sobą a teraz staram się myśleć pozytywnie.
Po takim zabiegu długo czekałyście, aby zacząć całą procedurę od nowa?
Muszę porozmawiać z lekarzem, ale chciałabym aby zlecił jakieś dodatkowe badania. Bardzo poważnie rozważam w następnej procedurze badanie zarodka/zarodków.
Lilli2
Dziękujędaj znać odrazu po wizycie, trzymam kciuki
Nie dzwonili, bo hodowla jeszcze trwała.
Mamy ostatecznie dwa zamrożone zarodki, ale nie nadawały się, aby pobrać z nich materiał do badania.
Ogólnie są słabej jakości, 4CC i 4BC.
reklama
morticia_adams
Już nie raz zostało pokazane, że nie można skreślać słabych zarodków Trzymam kciuki za siłacze!Dziękuję
Nie dzwonili, bo hodowla jeszcze trwała.
Mamy ostatecznie dwa zamrożone zarodki, ale nie nadawały się, aby pobrać z nich materiał do badania.
Ogólnie są słabej jakości, 4CC i 4BC.