reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

agnella też myślałam że tabl. anty to już jest wyciszenie :zawstydzona/y:
to jak dostałam tabl. anty na miesiąc to nie znaczy że po nich będziemy działać :szok:

AniaM nie stresuj się Kochana, chyba się nie zrozumiałyśmy. Tabletki anty zaczynają etap wyciszania. Ja brałam antyki od 1 dnia cyklu przez 21 dni, w międzyczasie jednocześnie z antykami (od 17 dnia cyklu) zaczęłam brać gonapeptyl (co drugi dzień) i myślałam, że gonapeptyl już jako stymulacja, a dziś się okazało, że to było wyciszanie nadal a dopiero od dziś, gdy zwiększono mi dawkę gonapeptylu i dodano gonal zaczęła się stymulacja. Także się nie martw, jeśli bierzesz antyki to ok, bo od antyków zazwyczaj się zaczyna, a później dojdą Ci pozostałe leki. Mam nadzieję, że Cie uspokoiłam :)

reklama
a to luz :)
mam wykupione tabsy tylko czekam na @ ...
i mam do 10dc. zjawić się u Dr. jak będę na antykach tylko tak dokładnie nie wiem po co :cool2::cool2:

dzięki laski :)

aa i jeszcze mam brać nie od 1dc. tylko od 2dc. ??? i nie wiem dlaczego :eek:

AniaM, z tymi antykami od 2 dnia cyklu jest ok, każdy lekarz inaczej przepisuje, stymulacja to sprawa bardzo indywidualna, dlatego każda z nas ma inaczej rozpisane leki do stymulacji. Ja tam jestem zdania, że jednak lekarze wiedzą co robią ;-)

abo Ja byłam 10tego na wiz i dałam wszystkie dokumenty, a kiedy będę wiedziała czy ministerstwo mnie przyjęło
czy wy miałyście telefon? czy jak?
przepraszam ale jestem tak podekscytowana :rofl2:

AniaM81
ja o decyzji dowiedziałam się na tzw wizycie kwalifikacyjnej. Była to moja druga wizyta.

Dziś byłam na drugim podgladanku . Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pecherzyki pieknie sobie rosną :) Dziś endo mam już 10 , a pecherzyki po 14-15 mm. W niedzielę 22.09 mam kolejne USg a punkcję planpowaną na wtorek :rofl2::-D
Tak bardzo się cieszę :) Doktorek rozwiał dziś wszystkie moje wątpliwości , wiec jestem ciut spokojniejsza.

Hej dziewczyny, ja też chętnie się przyłączę do listy. Leczę się w kieleckiej Gamecie. To moje drugie podejście.
genna,oby Tobie się udało, zaczniesz dobrą passę, a ja zaraz za Tobą:)
WRZESIEŃ

18 września -@mika transfer pięknej kruszynki
18 września - Gizas wizyta kontrolna
18 września - agnella - wizyta kontrolna
19 Wrzesień - karusia28 kolejne podglądanko
20 września - darka85 - udane jajkobranie
20 wrzesnień - Kwiatuszekq20- pierwsze podglądanko
20 września - lady_margot - podglądanko jajeczek
21 wrzesnia -genna -wysoka betka
22 września- Karusia28-3 już podgladanko
23 września- malailoncia- wysoka betka
24 września - agnella - kolejna wizyta w Gamecie + anestezjolog
24 wrzesnia - goniab83 anestezjolog Gameta i spotkanie z angella ;P
24 września - Karusia28- punkcja :)

30 wrzesień - Smerfeta - wizyta kontrolna + rozpiska leków (Gameta Gdynia)

PAŹDZIERNIK

2 pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk)

Sie już doczekać nie mogę :)

Kobietki co tu się wyprawia!!!!!:-D:-):-D, normalnie wysyp wrześniowo/październikowych ciąż!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za testujące!!! podglądające!!! punkcjujące:)!!! i transferujące w najbliższym czasie!!!!! ZA WYSOKA BETĘ!!!

Jak ja Wam zazdroszczę tego etapu na ktorym już jesteście.....też już bym chciała....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry