goniab83
Zaangażowana w BB
Angella jak tam po wizycie???????????????????????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczyny. Trafiłam przypadkiem na Wasze forum i dzięki niemu trochę się dowiedziałam informacji o rządowym in vitro. Niestety jestem w takiej samej sytuacji jak Wy (niestety - bo każda z nas wolałaby być zdrowa i zajść w ciążę bez problemów). Staramy się o maleństwo ponad rok, ale za to jestem po 2 operacjach i badaniu HSG, które wykazało niedrożność 1 jajowodu i ledwo drożny drugi jajowód, ale lekarz skierował nas na in vitro, bo zdiagnozowali u mnie endometriozę i raczej szans na zajście w ciążę poza in vitro nie ma.
Dopiero czekam na wynik AMH i nie wiem za bardzo co mam robić, bo nie wiem czy już się zapisywać do kliniki, czy czekać na wynik badania i dopiero wtedy. Poza tym nie wiem jeszcze jaką klinikę wybrać - czy w Gdańsku, czy Gdyni. I to tu muszę dojechać, to znaczenia w odległości nie ma.
Genna, dzięki, to już jedna klinika odpada Mam wybór spośród 2 pozostałych. W sumie, to na punkcję i transfer to i tak chcemy w następnym roku, bo nie mamy tyle urlopu żeby jeździć. Tylko się załamałam, że nawet na rozmowy wstępne nie ma już miejsc. Porozmawiam z moim lekarzem i zadzwonię do tych 2 klinik i podejmę decyzję.