reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna super, że się w końcu odezwałaś :-) Trzymam już kciukasy za sobotnią betę :tak: Co do przygotowań do wyjazdu to na razie brak czasu, wczoraj i dzisiaj pół dnia spędziłam w szpitalu z mamą bo 2 tygodnie temu niefortunnie złamała rękę, włożyli jej w gips i po 2 tygodniach okazało się, że się przemieściło i musieli składać od nowa. Już przywiozłam ją do domu. W sobotę jeszcze idziemy na chrzciny więc chyba w piątek będę się pakowała. Nie lubię tego tygodnia przed wyjazdem bo wszystko trzeba dopiąć na ostatni guzik, zapisać, przekazać instrukcje a i tak zawsze o czymś zapomnę.

Gizas mam nadzieję, że zaczniemy w podobnym czasie bo ja też koniec października/początek listopada :tak::-)

reklama
Hej dziewczyny, ja też chętnie się przyłączę do listy. Leczę się w kieleckiej Gamecie. To moje drugie podejście.
genna,oby Tobie się udało, zaczniesz dobrą passę, a ja zaraz za Tobą:)
WRZESIEŃ

18 września -@mika transfer pięknej kruszynki
18 września - Gizas wizyta kontrolna
18 września - agnella - wizyta kontrolna
19 Wrzesień - karusia28 kolejne podglądanko
20 września - darka85 - udane jajkobranie
20 wrzesnień - Kwiatuszekq20- pierwsze podglądanko
20 września - lady_margot - podglądanko jajeczek
21 wrzesnia -genna -wysoka betka
23 września- malailoncia- wysoka betka
24 września - agnella - kolejna wizyta w Gamecie + anestezjolog
24 wrzesnia - goniab83 anestezjolog Gameta i spotkanie z angella ;P

30 wrzesień - Smerfeta - wizyta kontrolna + rozpiska leków (Gameta Gdynia)

PAŹDZIERNIK

2 pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk)

malailoncio trzymam gigantyczne kciuki :)
@mika mam nadzieje że wszystko poszło zgodnie z planem :)

Kurcze wiecie co - tak mnie prawe jajko nawala że zaraz zwariuję ... też miałyście takie bóle? Dziś mam 7 dzień z gonalem i 4 z cetrotide.... Wczoraj po prawej sronie miałam 4 pecherzyki po ok 10-11 mm; mozliwe by dziś było ich tam wiecej? czemu tak boli?Chyba z niepewności umrę zanim dotrę na jutrzejszą wizytę :-(

Genna sami bylismy w wielkim szoku wizytę kontrolną mieliśmy 11-go września a już dwa dni po czyli 13-go w piątek kwalifikacyjną i oficjalny werdykt-jesteście Państwo w programie!:szok: i od razu przypisał mi Estradiol 2mg 2x dziennie i kwas fol.5mg 1x. Teraz czekam na @ i miedzy 3a10 d.c. do kliniki na przypisanie Stym. i zaczynamy!:-) nie możemy wyjśc z podziwu,że to wszystko tak szybko się dzieje! Psychicznie przygotowaliśmy się na przyszły rok, bo po przeczytaniu tylu opinii moznabyło się tylko spodziewać rozpoczęcia naszej rządówki w przyszłym roku bo kolejki, bo lista zamknieta na ten rok itd.itd.a tu proszę:-)

Magdalena moje gratulacje, teraz juz zleci, a powiedz mi wiesz kiedy zaczniecie stymulacje? Jeszcze w tym roku?

to i ja się dopisuję
WRZESIEŃ
18 września -@mika transfer pięknej kruszynki
18 września - Gizas wizyta kontrolna
18 września - agnella - wizyta kontrolna
19 Wrzesień - karusia28 kolejne podglądanko
20 września - darka85 - udane jajkobranie
20 wrzesnień - Kwiatuszekq20- pierwsze podglądanko
20 wrzesięń - Kachna84 - pierwsze podglądanko
20 września - lady_margot - podglądanko jajeczek
21 wrzesnia -genna -wysoka betka
23 września- malailoncia- wysoka betka
24 września - agnella - kolejna wizyta w Gamecie + anestezjolog
24 wrzesnia - goniab83 anestezjolog Gameta i spotkanie z angella ;P

30 wrzesień - Smerfeta - wizyta kontrolna + rozpiska leków (Gameta Gdynia)

PAŹDZIERNIK

2 pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk)

reklama
ok kwiatuszek to uśmiechaj się szeroko żebym mogła cię rozpoznać, ja będę sama a ty z kimś przyjedziesz? Pamiętaj być na czczo

Do góry