reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Miałam wczoraj jechać na betę, pech chciał, że zabrałam męża a on.. miał inne plany. Zabrał mnie do naszej ulubionej restauracji na kolacje i na betę nie pojechaliśmy;-)

Ale przed chwilą byłam w przychodni, wynik będę miała po 15 :)

dzięki dziewczyny za kciuki każdej z nas są tu bardzo potrzebne:tak:
Kasik nie dziwie się że Junior zawładnął Twoim życiem jest taki słodki:-D z chęcią przyjmę te wolne miejsce na ciężarówkach:tak:
enni powodzenia na podglądanku
Olaszy kciuki zaciśnięte za ładny przyrost:tak:
Hess wpisz mnie proszę na 13 na transfer

Niebajka, ja brałam przez praktycznie całą ciążę magnez - chela mag b6 mama - dla kobiet w ciąży. Teraz biorę asmag forte 3x1 i nawet lepiej się po nim czuję, więc mogę spokojnie Ci go polecić. Miałam zagrożenie przedwczesnym porodem i lekarz mi zmienił właśnie na ten magnez i teraz jest ok. Bierz też no spę regularnie jeśli Cię boli - tak jak radzą dziewczyny :)

KasiaMakaronik, będzie tym razem piękna wysoka beta:)

Olaszy - kciuki za piękny przyrost bety:) Na pewno to tylko formalność ;-)

kasik36 - śliczny synuś !! Forumowa ciocia jest wniebowzięta, hehe :tak:

Olusia - czekamy na Twoje zdjęcie Kochana :tak:

KasiaMakaronik - dopisałam Cię do kalendarza :tak:

OlaSzy - przeprawiłam Cię w kalendarzu na inne terminy bet, ciągle mi mącisz w nim, hehe ;-)

reklama
Do góry