reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
KasiaMakaronik, mocno trzymam kciuki za komóreczki, niech ładnie się zapładniają i dojrzewają. :))

dziewczyny zwalniają się miejsca na ciężaróweczkach i coraz mniej nas zaawansowanych, to musicie zasilić nowy wątek. Trzymamy kciuki za Was wszystkie i za piękne i wysokie bety. :-)

OO widzę że mamuśki nas odwiedziły :) Kasik Olusia jak się macie?:)
KasiaMakaronik super wynik, teraz kciukasy żeby pięknie się zapładniały :tak:;-)
OlaSzy mega wysokiej bety Życzę :):-D

KasiaMakaronik niezly wynik, bedzie w czym wybierac :) Bede tu regularnie zagladac az do Twojej wysokiej bety :)

Zdjecie mojego zajaczka dla forumowych cioc :)

20150404_183444.jpg

Załączniki

• 20150404_183444.jpg
    20150404_183444.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
KasiuMakaronik piekny wynik:* kciuki za sexik! odpoczywaj przed transferem:)

OlaSzy pochwal sie beta:*

Enni,wieeelkie kciukasy za hodowle :) na pewno ladnie urosly!

Dziewczyny mam straszne skurcze:( boje sie. Biore no-spe i nie pomaga...wszystko mi sie na dole zaciska..

reklama
Do góry