reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

OlaSzy - pęcherzyk widać, jak beta przekroczy 1000, więc wtedy można iść do lekarza. Ale może niech się wypowiedzą dziewczyny bardziej doświadczone :)

reklama
OlaSzy, piękna beta :) Gratuluję:) ja byłam 17dpt na wizycie pęcherzykowej. W większości przypadków widać już pęcherzyk przy becie powyżej 1000. No u mnie lekarz trochę się natrudził, żeby go znaleźć i zobaczyć a beta była wysoka. Ale chyba jestem nielicznym takim przypadkiem :)

Ostatnia edycja:
OlaSzy, gratuluję przyrostu :) cudne wieści!

KasiaMakaronik, ale było jajcobranie:) neich pieknie się tam dzielą!

Hess, jak Twoje dolegliwości? mam nadzieję, że już minęły!

Kate, gdzies sie podziała?

niebajko, jak brzuch? Lepiej Ci trochę? ;*

ja w oczewkiwaniu na @ i startuję!

Hej Osa:) ja nie pomoge :(

Aniko, niech ta @ szybciutko wkracza! Juz nie moge sie doczekac Twojej stymulacji:))

Ja wlasnie sie obudzilam.. siedzialam dzis troche dluzej w pracy i umarlam na kanapie:)

Aniko macica skurczona wciaz.. mam jej dość. Jakby sie zacisnela i nie mogla rozluznic. Boli tez jak na okres.
Dostalam opiernicz od N...ze powinnam byla zostac w domu.

OlaSzy bardzo sie ciesze Twoimi wiesciami:***

OlaSzy piękna beta gratuluję :)
Niebajka jak byłam w ciąży (ale wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem) miałam straszne skurcze,chodziłam w pół zginęła, dopiero później lekarz powiedział mi ze to macica się rozciąga przygotowując się na ciążę, może to dobry znak?czego Ci życzę :)

U mnie przybyły 2 pęcherzyki ;)mam w sumie 9 sztuk,największy ma 16mm,tylko jak dla mnie dosyć niski estradiol bo tylko 440,następna wizyta w sobotę,dodam tylko ze na jednym jajniku mam 6 a na drugim 3

reklama
Do góry