reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziękuję za kciukasy, mam nadzieje że podrosną;)
KasiaMakaronik &&&&&&&&&&&&&&&&za punkcje, daj nam szybko znać co i jak :tak:
Lilka no po to tu jesteśmy żeby dawać sobie otuchy...:-);-):tak:
Marcysia czekamy na suwaczek ;):-D
Niebajka co do bety nie pomogę...:(
OlaSzy &&&&&&&&&&& za wysoka betę ;-):tak:
Hess oby ten czas do wizyty nie dłużył się :tak: ja pamiętam jak byłam na wizycie przed 3 podejściem i lekarka powiedziała że to około 6 tygodni potrwa, ja mówię sobie masakra!! a tu zaraz punkcja..:)

reklama
Wielkie kciuki za dzisiejsze wydarzenia :-) Kasia Makaronik za jajcobranie , zawsze więcej pobiorą niż wcześniej podają :-)
Ola Sz gratuluję i życzę pięknego przyrostu :-)

kasiamakaronik kciuki zaciśnięte &&& jak juz dojdziesz do siebie to machnij na klawiaturze co i jak [emoji6]

OlaSzy dzisiaj to juz na pewno piękna beta bedzie :)

Kasik36 wiadomosc wysłałam na priv [emoji6] myślałam ostatnio o Tobie ,bo w czasie kiedy urodziłas kilka razy byłam w szpitalu i zastanawiałam sie czy w Elblagu jestes czy gdzieś indziej [emoji5]️

Dziękuję dziewczyny :) Na betę pojadę po południu (o ile mi się uda!) czuje się tak paskudnie od wczoraj - nie wiem czy to nie za wcześnie, ale już mnie mdli - dwa razy już czułam podbramkową sytuację, słabo się robi, zmęczenie wychodzi i od rana ten ból głowy. Boję się brać cokolwiek na ból i staram się to przetrzymać..

Jutro trzymamy kciuki za kurnik pełen dobrych jajek u enni :tak:

Kalendarz

KWIECIEŃ

09 - enni - podglądanie pęcherzyków
09 - OlaSzy - II pozytywna beta !!

10 - Madziulka Rz - usg serduszkowe
11 - OlaSzy - III pozytywna beta!!
13 - KasiaMakaronik - udany transfer!!
15 - marcysiaa83 - wizyta pęcherzykowa
20 - niebajka - I pozytywna beta !!
22 - niebajka - II pozytywna beta !!
22/24 - Hess - wizyta przed crio
24 - niebajka - III pozytywna beta !!

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
reklama
OlaSzy - jak tam Twoja beta, kiedy wynik?

Olusia - co u Ciebie? Jak się czujesz, jak maluchy?? Pochwal się zdjęciami. Chociaż jednym ;-)

Do góry