reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Enni obys miala racje:*

I bardzo podobne efekty stymulacji mamy:) u mnie bylo 6 i 0. Po zwiększonej dawce 7 i 4:)
Masz dalej brac 325 puregonu?
Skoro w sobote znowu podgladanko to estradiol ma jeszcze czas zeby urosnąć :) będzie dobrze kochana!

reklama
Jutro trzymamy kciuki za super muzykę Madziulki Rz i widoczki też
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Kalendarz

KWIECIEŃ

10 - Madziulka Rz - usg serduszkowe

11 - OlaSzy - III pozytywna beta!!
11- enni - podglądanie pęcherzyków
13 - KasiaMakaronik - udany transfer!!
15 - marcysiaa83 - wizyta pęcherzykowa
20 - niebajka - I pozytywna beta !!
22 - niebajka - II pozytywna beta !!
22/24 - Hess - wizyta przed crio
24 - niebajka - III pozytywna beta !!

MAJ

Hess - criotransfer

anika11 - dziękuję, że pytasz :). Już mi wszystko przeszło, więc jest ok.:tak:

Dziś byłam na usg tarczycy, które ostatnio miałam w 2010 roku. No i lekarz napisał, że miąższ jest z plamistymi zmianami zapalnymi. Przepływy miąższowe są wzmożone. Ale nie powiedział o co biega konkretnie, a wizytę u endokrynologa mam 6 maja. Nie wiem, czy może to wynikać z mojej niedoczynności, czy z niedawno powiększonego węzła chłonnego. A może węzeł chłonny był powiększony nie z powodu zatok, a z powodu tej tarczycy......ech.....

KasiaMakaronik dzięki, mam nadzieje że podrośnie. Tak patrzałam na poprzednią kartę stymulacji i w tym dniu co dzisiaj estradiol miałam 800 czyli o połowe wyższy, zobaczymy jak to będzie w sobotę;)

Hess też mam problemy z tarczycą, mam niedoczynność i Hashimoto ale nie mam pojęcia co znaczy ten opis :(

Hess zmoany zapalne w tarczycy to chyba hashimoto. To takie autoimmuno, masz to zdiagnozowane?

Enni to masz misje z tym zbieraniem z ampulek:) na pewno estradiol podrosnie!

enni, niebajka - no, niby kiedyś lekarz mówił, że mam Hashimoto, ale obecna lekarka stwierdziła, że do Hashimoto mi trochę brakuje. Ostatnie usg było ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry