reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik wszystkie na forum polecacie olej lniany przeciez nie bez powodu. Wasze bety i ciaze sa dowodami na pozytywne dzialanie tego specyfiku. nikt nie chce sobie szkodzic tylko pomagac!
Co za brednie ludzie publikuja!
Właśnie draze czelusci internetu co to za Pani:/ ksiazke dostalam od znajomej bo mam problemy żołądkowo jelitowe i zastanawiam sie czy nie mam jakichś nietolerancji. Znalazlam rozdzial o ciazy i zaczelam ochoczo czytac i o...
Na razie znalazlam info, ze autorka jest troche koscielna i udziela się w slynnym radio M. ... Trochę nieumiejetnie interpretuje badania, na ktorej sie powoluje. Raczej porzuce porady Pani dietetyk..

Dziś i jutro odpoczywamy :tak:

Kalendarz

MARZEC

30 - OlaSzy - udany transfer
30 - niebajka - podglądanie pęcherzyków
30 - marcysiaa83 - II wysoka beta!
31 - enni - wizyta przed stymulacją

KWIECIEŃ

01 - marcysiaa83 - III wysoka beta!
01 - kasik36 - rozpakowuje się
02 - KasiaMakaronik - wizyta w trakcie stymulacji

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
niebajka - no to mnie zażyłaś z tym olejem lnianym. Ale skoro Pani, która to napisała nie jest zbyt wiarygodna, to trzeba dalej pić ten olej :tak:

kasik36 - a Ty kiedy się rozpakowujesz? 1/2 kwietnia?? To dopiszę Cię do kalendarza :tak:

A ze mnie nie wiem czy leki wychodzą, hormony czy co, ale ciągle jakieś syfy mi na twarzy wyskakują, nawet kilka na dekolcie. Traktuje je tormentiolem, to znikają, a za chwilę pojawiają się nowe. Mam nadzieję, że szybko to zniknie, bo ja nigdy pryszcze nie miałam, sporadyczne jakieś, raz na 100 lat.

Ostatnia edycja:
Hess ja się tak zgotowalam przez ten olej:/ zapomnij w ogole o tym.. :/
Hess ja ostatnio zapobiegawczo zakupilam masc tormentiolowa gdyby cos mi wyskoczylo po hormonach. U mnie pryszcze tez raczej z przypadku, wiec ciesze sie, ze masc jest Tobie pomocna. Ciekawe czy tez mnie dotknie ten problem:)

Dziewczyny mozliwe ze po 4 dniach zastrzykow moge juz odczuwac jajniki? Mam takie dziwne uczucie rozpychania i czasem cos mnie nawet zakluje.

agulla84 - czyli nie ja jedyna mam ten problem ;-). Choć dziwne, bo pierwszą stymulację miałam o wiele dłuższą, a syfów nie miałam. A teraz mi wyskakują, choć było mniej zastrzyków. Sutki też mnie niedawno dopiero przestały boleć.

niebajka - Tormentiol jest the best na takie syfki :-). Ciekawe kiedy przestaną mi wyskakiwać nowe. Po 4 dniach mogą Cię już boleć jajniki. Mnie też jakoś szybko zaczęły pobolewać.

reklama
Hess hormony robia swoje, pociesze Cie, ze za to w ciazy mam idealna cere :) Planujemy cc 1/2 kwiecien ale wiadomo jak to jest z planami ...

Niebajka mozesz juz odczuwac jajniki, kazda inaczej reaguje.

Do góry