Ale to ma być zakwas buraczany czy sok z buraka? Przede mną transfer w tym miesiacuZ tego co kojarzę pomaga w implantacji
reklama
Ja robię ze świeżego. Burak+ arbuz+ imbir.Ale to ma być zakwas buraczany czy sok z buraka? Przede mną transfer w tym miesiacu
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
200g arbuza, 80g surowego buraka, 6-8g imbiru trochę wody, zblendować i gotowe. Ja piłam od 5 dni przed, jak tylko dowiedziałam się, że robimy transfer. Skończyłam w zasadzie wczoraj -13dpt, na pewno nie zaszkodziAle to ma być zakwas buraczany czy sok z buraka? Przede mną transfer w tym miesiacu
Będziesz robiła kolejny przyrost bety ?200g arbuza, 80g surowego buraka, 6-8g imbiru trochę wody, zblendować i gotowe. Ja piłam od 5 dni przed, jak tylko dowiedziałam się, że robimy transfer. Skończyłam w zasadzie wczoraj -13dpt, na pewno nie zaszkodzi
Lily_of_the_valley
Zrobiłam dziś. Przedwczoraj 12dpt było 435.2, a dziś 14dpt 1024 chyba na tym skończę i poczekam do wizytyBędziesz robiła kolejny przyrost bety ?
Ogromne gratulacje maluszek się rozwijaZrobiłam dziś. Przedwczoraj 12dpt było 435.2, a dziś 14dpt 1024 chyba na tym skończę i poczekam do wizyty
PięknieZrobiłam dziś. Przedwczoraj 12dpt było 435.2, a dziś 14dpt 1024 chyba na tym skończę i poczekam do wizyty
Agunia1401
Moderator
Tak na sztucznym, jestem zła bo lekarz nie oddzwonił.Jakie robiłaś badania? Estradiol i progesteron? Jesteś na sztucznym, prawda?
Progesteron <0.2 ng/ml
Estradiol 75 pg/ml
D dimery 193 ng/ml
Lily_of_the_valley
A progesteron masz od kiedy rozpisany żeby zacząć brać?Tak na sztucznym, jestem zła bo lekarz nie oddzwonił.
Progesteron <0.2 ng/ml
Estradiol 75 pg/ml
D dimery 193 ng/ml
Endometrium masz ładne, choć estradiol wydaje się niski. Daj koniecznie znać co powie lekarz
reklama
Agunia1401
Moderator
Zadzwonil właśnie lekarz, mówi że estradiol niski mam we wtorek powtórzyć badanie krwi zwiększył mi estrofem do 4 tabletek.A progesteron masz od kiedy rozpisany żeby zacząć brać?
Endometrium masz ładne, choć estradiol wydaje się niski. Daj koniecznie znać co powie lekarz