Acard mam, ciśnienie kontroluje, zobaczymy co mój lekarz jeszcze zaleci na to. Pewnie częstsze kontrole.To mama się oszczędza, nie wiem czy możesz jakoś temu pomoc więcej grunt że dziudzius rośnie w siłę i już z górki
reklama
cyclogest wypływał w miarę szybko, ale luteina to była u mnie loteria. Wypływała czasem po kilku hno ja tylko używam wkładki aż nie wypłynie później już nie bo nie lubię czuć wkładki
Też jestem w parens ale w RzeszowieMiło ja dzisiaj siedziałam w klinice I zastanawiałam się ile dziewczyn może być na forum, chociaż u mnie to wiem że z Parens to jest @spekoppar_ i nie ma więcej ale dzisiaj pełna klinika siedzen brakowało...
Agunia1401
Moderator
Mam dziwne wyniki, czekam na telefon od lekarza, nie chce och czytać bo źle zrozumiem...
Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Co daje ten koktajl?Zaczyna się przed, ja piłam jeszcze kilka dni po
Motylkowa!
Jakie robiłaś badania? Estradiol i progesteron? Jesteś na sztucznym, prawda?Mam dziwne wyniki, czekam na telefon od lekarza, nie chce och czytać bo źle zrozumiem...
@Lily_of_the_valley testowałaś od 5 dpt ?
Artemida90
ja mam utrogestan, innych progesteronów tu raczej nie uznającyclogest wypływał w miarę szybko, ale luteina to była u mnie loteria. Wypływała czasem po kilku h
Lily_of_the_valley
Od 4dpt. Wtedy rano pojawił się mikro cień, wieczorem też. A rano 5dpt było widać już kreseczki na pinku przez szybkę@Lily_of_the_valley testowałaś od 5 dpt ?
reklama
Nelliel
Z tego co kojarzę pomaga w implantacjiCo daje ten koktajl?