reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny, od jakiegos czasu Was podczytuję, a teraz postanowiłam zasięgnąć Waszej opinii ;) Wiele z Waszych historii jest mi biliskich i "znamy się" z innych wątków. Niezmiennie Wam kibicuję i wierzę, że lata walki zostaną Wam wynagrodzone i każda znajdzie swoją drogę do bycia mamą :)

staramy się juz na tyle długo, że za nami sporo badań i 3nieudane iui, teraz przygotowujemy się do ostatniej, któa wyopadnie jakoś w połowie kwietnia (aktualnie biorę antyki, potem purego itd). nie wierzę bardzo w powodzenie inseminacji, bardziej wierzę w to, że muszę przejść 'na drugą stronę lustra". nie traktuję tego jednak jak osobistej porażki, ale ogromną możliwośc, dzięki której być może zostanę mamą :) bo będę nią!!

drogie koleżanki, zamierzam zgłosić się do Gamety Rzgów pod Łodzią - czy któraś z Was ma doświadczenia z tą kiliniką i mogłaby mi polecić jakiegoś lekarza? za wszelkie sugestie będę wdzięczna :)

reklama
Dziewczyny, od jakiegos czasu Was podczytuję, a teraz postanowiłam zasięgnąć Waszej opinii ;) Wiele z Waszych historii jest mi biliskich i "znamy się" z innych wątków. Niezmiennie Wam kibicuję i wierzę, że lata walki zostaną Wam wynagrodzone i każda znajdzie swoją drogę do bycia mamą :)

staramy się juz na tyle długo, że za nami sporo badań i 3nieudane iui, teraz przygotowujemy się do ostatniej, któa wyopadnie jakoś w połowie kwietnia (aktualnie biorę antyki, potem purego itd). nie wierzę bardzo w powodzenie inseminacji, bardziej wierzę w to, że muszę przejść 'na drugą stronę lustra". nie traktuję tego jednak jak osobistej porażki, ale ogromną możliwośc, dzięki której być może zostanę mamą :) bo będę nią!!

drogie koleżanki, zamierzam zgłosić się do Gamety Rzgów pod Łodzią - czy któraś z Was ma doświadczenia z tą kiliniką i mogłaby mi polecić jakiegoś lekarza? za wszelkie sugestie będę wdzięczna :)

Hej, ja leczę się w Gamecie Rzgów, OlaSzy też:-) w sumie to nie mam porównania z innymi klinikami, ale jak dla mnie jest ok:-) na początku jak chodziłam prywatnie to totalny wersal, a później jak już z programu to traktują tak taśmowo, czułam lekki niedostyt ale w końcu mnóstwo ludzi tam się leczy;-) jestem po pierwszej nieudanej próbie i na pewno niebawem tam wróce;-) polecam dr M.R (nie będę rzucać nazwiskami, ale jak sprawdzisz na ich stronie to tam są wszysy specjaliści) byłam u niego na początku, bardzo trudno jest się do niego dostać, a jak jesteś w programie to już kaplica - spoglądam tylko na Niego tęsknym wzrokeim:-) pdobno bardzo dobry jest prof.J.R ale miałam u niego tylko wizytę po punkcji więc nie mogę za wiele powiedzieć, ogólnie całą stymulacje i późniejsze wizyty miałam do pani drR.B (taka ładna młoda blondynka) i jestem z nią, że tak to ujmę w dobrej komitywie:-) kojarzy mnie, nawet zagaduje na korytarzu, więc nie jestem anonimowa chociaż dla Niej - ogólnie wszyscy ją chwalą - jest przemiła, a jako lekarz pracuje według procedur;-) nie szaleje:-) teraz jak zacznę drugie podejście to ją zamęczę:-) powodzenia:-)

Madziulka mega gratki!!!! :-) Już teraz będzie dobrze:-)

Kasik36, póki jeszcze nie urodzilas, pomecze Cię o te komórki NK ;-) Mam wyniki.
Komórki NK - 7,9%
Komórki NKT - 3,6%
I teraz to co mnie martwi:
Komórki NK aktywowane wczesne - 0,9% [norma 0,0 - 0,5%] - tu mam za dużo
Komorki NK aktywowane późne - 64,4% [norma 0,20 - 7,28%] tu mega dużo za dużo! ?
Czy ktoś coś wie? Czy tu tkwi problem?

reklama
Do góry