reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

niebajka, ale może to nie migrena tylko zwykły ból głowy i paracetamol by pomógł. Mnie akurat nie pomaga, bo ja migrenowiczka :/

reklama
Dziewczyny... dzis mam cc....boooooooooooje sie.... cisnienie z nerwow mam podwyzszone.....w nocy praktycznie nic nie spalam..... przygotowana jestem... czekam na lekarza... moj ginek przede mna mial tez cc i czekam na sygnal i biora mnie na sale.... moj jest przy mnie, ale widze ze ma stresa ale jakos nie chce okazac tego...

Olusia, Kochana trzymam mega kciuki za szybka i bezproblemowa cesarke i już Ci zazdroszczę, że będziesz miała maluchy w swoich ramionach.

Miło ze mnie pamietacie <3 :-)
Madziulka tez mysle o doktorku W ciezko sie do niego dostac?
W poniedzialek chce sie umawiac na te 1 wizyte po zmianie realizatora czy wtedy juz do niego sie od razu umawiac?
Duzo musialas badan powtarzac po zmianie?
na nfz czy prywatnie?boje sie ze nie bede miala gdzie wymazów zrobic
a twoja betka cudowna !!!:-)

reklama
Madziulka super! Wszystko jak na razie wygląda pięknie i niech tak zostanie na cały okres ciszy!:-D

Olusia powodzenia! Już niedługo będziesz tulic swoje maleństwa :tak:

Do góry