Ja też tak planuje5 dzien czyli w niedziele. A ty jak?
reklama
Agunia1401
Moderator
Dołożył mi następny estrofem, czyli 1 + 2 + 2 i na pytanie czy jest szansa ma transfer, powiedział spokojnie. Badanie krwi w czwartek. Ja nigdy nie mogę mieć książkowo. Ktoś miał takie dawki estrofemu? Bo widzę że przy okazji sprawdza d dimery, i też się lekko podniosły.
Dziewczyny dołączam do was ,dziś był nasz pierwszy transfer z pierwszej procedury .Zarodek z 5 doby a we wskazaniach od lekarza beta 20.01 ale chyba nie wytrzymam tak długoKiedy zaczynasz sikać na testy ?
Artemida90
Fanka BB :)
Ja na pierwszym podejściu miałam 3x1, teraz najpierw 2x1 ale nie poszło i zwiększyła do 2x2 i pięknie ruszyło ale oni tylko patrzą na obraz usg - wielkość i czy jest trojlinijne.Dołożył mi następny estrofem, czyli 1 + 2 + 2 i na pytanie czy jest szansa ma transfer, powiedział spokojnie. Badanie krwi w czwartek. Ja nigdy nie mogę mieć książkowo. Ktoś miał takie dawki estrofemu? Bo widzę że przy okazji sprawdza d dimery, i też się lekko podniosły.
Tak ? Mnie lekarz mówił żebym zrobiła betę 16.01. sikane będę robiła od niedzieli a z betą myślę że też wytrzymam max do 14.01. @Flavinka Kochana trzymam za Ciebie też kciukiDziewczyny dołączam do was ,dziś był nasz pierwszy transfer z pierwszej procedury .Zarodek z 5 doby a we wskazaniach od lekarza beta 20.01 ale chyba nie wytrzymam tak długo
amusedxxx
Moderator
ja na dwóch cyklach sztucznych ani razu nie miałam estradiolu badanegoNie wzięłam jeszcze proga, mam wyspiany na receptę ale jeszcze nie wzięte.
Wynik nie napawa entuzjazmem podskoczyło z 75 na 90... czekam na telefon od lekarza.
olka11135
U mnie widzą
W poprzedniej ciąży byłam u lekarza na wizycie dostałam zwolnienie ciążowe z kodem B , dzwonię do kierownika kilka minut po wyjściu z gabinetu żeby poinformować co się właśnie wydarzyło a ten do mnie gratulacje
No, ale akurat kod B musi być widoczny bo jak by miał pracodawcą Ci zapłacić 100% - tutaj chodziło o kody choroby czyli nie widać, że to np. R11.10 (wymioty)
Mnie najbardziej wkurzyło/ rozbawiło przy 1 ciąży że kod B nie uprawnia mnie do 100%paltnego i mam przynieść zaświadczenie o byciu w ciąży
Tu również pracodawca miał rację - bo trzeba go poinformować, wiele osób twierdzi że zwolnienie z kodem B jest już informacją, albo ustnie wystarczy ale szczególnie jak umowa jest na czas określony, pracodawca wymaga pisemnego zaświadczenia i ma jak najbardziej prawo
Sunflowerxxx
U mnie progesteron 9,52. Tak niskiego nigdy nie mialam. Został mi z poprzedniego razu prolutex na szczescie, więc od razu zaaplikowalam a jaki u Ciebie progesteron z dzisiaj?Ja też tak planuje
Sunflowerxxx
Ja mam estrofem w dawce 2x2 od 1 dc. W sumie też sporo.Dołożył mi następny estrofem, czyli 1 + 2 + 2 i na pytanie czy jest szansa ma transfer, powiedział spokojnie. Badanie krwi w czwartek. Ja nigdy nie mogę mieć książkowo. Ktoś miał takie dawki estrofemu? Bo widzę że przy okazji sprawdza d dimery, i też się lekko podniosły.
reklama
Sunflowerxxx
Witamy w gronie styczniowych transferow. My będziemy testowac w niedzielę, możesz się przyłączyćDziewczyny dołączam do was ,dziś był nasz pierwszy transfer z pierwszej procedury .Zarodek z 5 doby a we wskazaniach od lekarza beta 20.01 ale chyba nie wytrzymam tak długo