reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
O której masz wizytę ja będę na 8 na badaniach 😀 jak się mój transfer powiedzie to pewnie w tym samym terminie. Tobie też bada doktor M ( dobrze pamiętam?) Estradiol?
A to tym razem nie uda nam się spotkać. Ja mam o 17 wizytę dopiero.
Jeszcze nie miałam żadnych badań, prawdopodobnie dopiero w czwartek będą zlecone jak pęcherzyk podrośnie, bo ja na cyklu naturalnym podchodzę.

@Devin a ty nie miałaś czasem polisa lub torbieli? Bo właśnie endo Age słuchałam na Ig i ona też miała skok ponad 2tys nad przeciętny i lekarz po tym jej odwołał transfer bo powiedział że musi być coś nie tak skoro tak jest i się okazało że miała torbiel.

@Devin a ty nie miałaś czasem polisa lub torbieli? Bo właśnie endo Age słuchałam na Ig i ona też miała skok ponad 2tys nad przeciętny i lekarz po tym jej odwołał transfer bo powiedział że musi być coś nie tak skoro tak jest i się okazało że miała torbiel.
Nie miałam. Mi lekarz mówił że to dobry wynik estradiolu i transfer udany

reklama
To może 200 miałaś. Bo taki wynik bardzo porządny. A wg norm tmwidzenze do 648 jakoś tak. Chyba że miałaś w innych jednostkach. Grunt że Ci się udało:)
Szczerze mowiac nigdy nie pytalam jakie wyniki estradiolu maja byc do transferu, lekarz mowil zeby pilnowac proga na poziomie minimum 20 a najlepiej 40.
A o estradiolu zawsze mowil ze dobry.
Brałam 2x1 estrofem i wynik wyszedł ponad 1000, lekarz zwiększył dawkę w dniu transferu po badaniu krwi na 3x1 i po 6 dniach jak badałam z beta to był ponad 2000

Załączniki

• IMG_2165.jpeg
    IMG_2165.jpeg
    209,3 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_2166.jpeg
    IMG_2166.jpeg
    196,7 KB · Wyświetleń: 28
Do góry