U mnie prawie 20. Jak się czujesz ?U mnie progesteron 9,52. Tak niskiego nigdy nie mialam. Został mi z poprzedniego razu prolutex na szczescie, więc od razu zaaplikowalam a jaki u Ciebie progesteron z dzisiaj?
reklama
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
No to całkiem ładny ten Twój prog. A ja się czuje dobrze, jak zawsze byłam na krótkim spacerku z bobasem, a teraz dziecko spi, więc relaksuje się przed tv. Pełen relaks. A jak Twoje samopoczucie?U mnie prawie 20. Jak się czujesz ?
Agunia1401
Moderator
Nie wiem skąd ten wymóg ale czytałam na internecie że poziom 200 maja większa gwarancję że dojdzie do zagnieżdżenia, stąd badaja, może upewnia się że będzie dobrze. Sprawdzał cała moja morfologie i chciał d czy mam na dobrym poziomie. Zobaczymy też wie że w moim przypadku dwa zarodki zdrowe to sukces i w następnej procedurze mogę nie mieć wcale więc może stąd te badania. Nie wiem... może podskoczy, położna mówiła że mizna max 3x2.ja na dwóch cyklach sztucznych ani razu nie miałam estradiolu badanego
spekoppar_
Fanka BB :)
Updejtuje sytuację.
Transfer u mnie prawdopodobnie pod koniec przyszłego tygodnia.
Napewno jeszcze jeden monitoring pojutrze
Ja źle reaguje na progesteron... Jestem zmęczona cały czas...! dodatkowo mam wrażenie ,że mój brzuch jest wzdęty jak bombka choinkowa jak wróciłam z transferu to odebrałam tylko synka ze szkoły i leżę plackiemNo to całkiem ładny ten Twój prog. A ja się czuje dobrze, jak zawsze byłam na krótkim spacerku z bobasem, a teraz dziecko spi, więc relaksuje się przed tv. Pełen relaks. A jak Twoje samopoczucie?
Myślicie że to nie za wcześnie ?Witamy w gronie styczniowych transferow. My będziemy testowac w niedzielę, możesz się przyłączyć
Przed transferem byłam pewna ,że odpuszczę sikańce żeby się nie nakręcać ale chyba już się łamie ...stres robi swojeWitamy w gronie styczniowych transferow. My będziemy testowac w niedzielę, możesz się przyłączyć
Agunia1401
Moderator
O której masz wizytę ja będę na 8 na badaniach jak się mój transfer powiedzie to pewnie w tym samym terminie. Tobie też bada doktor M ( dobrze pamiętam?) Estradiol?Updejtuje sytuację.
Ja wiem po sobie ,że nie wytrzymam choćby nie wiem co... Nawet mężowi nie mówięPrzed transferem byłam pewna ,że odpuszczę sikańce żeby się nie nakręcać ale chyba już się łamie ...stres robi swoje
reklama
Agunia1401
Moderator
Super ze jesteście razem, trzymam za Was kciukiJa wiem po sobie ,że nie wytrzymam choćby nie wiem co... Nawet mężowi nie mówię