reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik36 histeroskopie miałam w Elblagu robiona ,ale to on powiedział mojej dr zeby mnie skierowała ,bo rozmawiałam ze swoją i powiedziałam ,ze w Invikcie chce do niego ,wiec sie z nim skonsultowała i zlecił histeroskopie i badania .
hess miałam hsg w ubiegłym roku i wykazało brak jajowodu , dzisiaj dowiedziałam sie ze jest zarośnięty ..

reklama
ilka - brak jajowodu ??? To dziwne, u mnie napisali, że nie ma przepływu czy też wypływu, więc jajowód cały zarośnięty - niedrożny.

cześć niedawno wróciłam byłam dziś u swojego prowadzącego lekarza S. wyniki dobre więc zaczynam od jutra menopur przez 2 dni w dawce po225 a potem po 150 następna wizyta 2 kwietnia rozmawiałam z doktorkiem o tym że doktor Paszkiewicz zaproponowała 2 zarodki a on na to że nie bo jeszcze nie mam 35 lat i będę miała podany 1 dla mnie to nie ma różnicy czy 1 czy 2 swoją drogą 35 skończę 19 kwietna może zrobię sobie prezent wysoką betą:-)
enni ja po odstawieniu anty krwawiłam różnie raz bardzo malutko wręcz plamiłam najważniejsze żeby w środku było ok tak mówił mi doktorek także za 31 trzymam kciuki żebyś zaczęła stymulację:tak:
Kasik a ja już myślałam że zostałam forumową ciocią:-D a tu jeszcze czekamy;-)

Hess tak to moje ostatnie podejście, ale za każdym razem miałam wszystkie zapładniane ( oprócz 2 próby bo była jedna komórka prawidłowa) a to dlatego że mam skończone 35 lat :) parę dni temu skończyłam już 36 :) dziękuje za kciuki i za Ciebie rówiniez mocno trzymam i za Twój zarodeczek:)
KasiaMakaraonik również kciukasy za owocna stymulacje, będę Cie gonićjak wszystko dobrze pójdzie, dam znac we wtorek co i jak. A co do plamień to długo je miałaś? ja odstawiłam 17 marca antyki i od tego dnia biorę gonapeptyl a tu takie coś, chociaż lekarka mówiła mi że będę mieć plamienia i mam się tym nie przejmować, ale ja jak zawsze panika;)

Dziewczyny pomozcie wiedza. Czy od puregonu mozna dostac migreny? I czy moge podczas stymulacji brac jakies tabletki przeciwbólowe?

niebajka - ja puregonu nie brałam, ale zobacz w ulotce. Z przeciwbólowych bierz paracetamol, ale staraj się unikać jak możesz. Chociaż mnie na migreny żadne przeciwbólowe nie pomagają.

reklama
Do góry