reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Pełna jak miło Cię widzieć :-D dzięki za odwiedziny miłe słowa ;-) Tak od wielkiego dzwona wchodzę na Wasz wątek i widziałam co u Ciebie. Strasznie mi przykro... Jest jednak nadzieja, a pamiętasz zapewne że już ivf było u Was za progiem. Wierzę że znowu Wam się uda, tylko odpocznij troszkę :-)

Agaawa napisz nam jak było na wizycie. Trzymam kciuki

Madziula witaj!

Dzięki dziewczyny za info o aplikatorze (genna, Magda, medalikara) :-)
Smerfeta
a Ty używasz aplikatora? Tak sobie myślę, że skoro w ulotce jest napisane, że nie jest zabronione to chyba mogę :sorry2:

Madziula_87 witaj w klubie :-) Pamiętaj, że w kupie raźniej a dziewczyny na tym forum to istna kopalnia wiedzy więc pytaj śmiało i pamiętaj, że nie ma głupich pytań i lepiej 3 razy zapytać niż popełnić błąd lub żyć w nieświadomości ;-)

Madziula_87 witaj w klubie :-) Pamiętaj, że w kupie raźniej a dziewczyny na tym forum to istna kopalnia wiedzy więc pytaj śmiało i pamiętaj, że nie ma głupich pytań i lepiej 3 razy zapytać niż popełnić błąd lub żyć w nieświadomości ;-)
bardzo dziękuję za miłe przyjęcie .... powiem szczerze, że podczytywałam Was już jakiś czas i stwierdzam, że naprawdę dużo wiecie i jeszcze więcej można się od Was nauczyć!... niejedno przeszłyście, słabsze i lepsze momenty, ale życie toczy się dalej i nie wolno tracić nadziei :-) ...my po 4 latach nieudanych starań zaczynamy drogę z in vitro i bardzo się z tego powodu cieszymy, trzeba próbować wszystkiego - także niedługo zaczynamy :)

Witam.
Kurczę mam ogromny galimatias w domu i w życiu. Wchodze na forum a tu tyle ciąż:tak:
Kasik gratuluję pięknej bety i prawidłowego przyrostu. Oby ten cud pojawił się za 9 miesięcy. Spokojnej ciązy:tak:
Smerfeta Tobie gratuluję pięknego cudu i również spokojnej ciązy:tak:

To chyba ja zostałam ze starej ekipy tylko bez cudu:zawstydzona/y:ehh i nie zanosi się żebym mogła coś z tym zrobić:zawstydzona/y:A starams ie już 6 lat:zawstydzona/y:

GizaS, co prawda jestem trochę krócej na forum, ale staramy się 4,5 roku, więc rozumiem Cię co czujesz. Co prawda jest u mnie inny problem medyczny, ale też "boję się", że jedynym rozwiązaniem będzie adopcja dzieciątka. Nie mam nic przeciw, no ale wiadomo... Mam nadzieję, że jednak stanie się cud i tak jak dziewczyny przejdziemy na wątek ciężarówek. Staram się myśleć pozytywnie i razem będzie raźniej w walce o wielki - mały cud;-)

reklama
Dziewczynki raptem tydzień mnie tutaj nie było a tu takie piękne wiadomości. Milena, Kotuska, Smerfeta, Kasik36, Jazzabell gratulacje :-):-):-). Bardzo się cieszę.

Madziula_87 witaj. Ja też jestem aktualnie na tabsach ale do 14.08.więc może będziemy w podobnym terminie działać.

Do góry