reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dzidzik a widzisz czyli jest światełko w tunelu, beta rzeczywiście niska ale może to leniuszek, skoro lekarz nie kazał odstawiać leków tzn, że też widzi szansę :tak::-):tak: Trzymam kciuki, koniecznie powtórz za 48 h w tym samym labo.

Smerfeta to dobrze, że sprawa się wyjaśniła :-)

Mój doktorek odpisał na sms'a mimo, że się okazało, że do 10-tego jest na urlopie :-) Napisał, że cieszy się bardzo z dobrych wyników i że jego prywatnym zdaniem nie muszę powtarzać już bety ale napisałam, że panikara jestem i wolę jeszcze ze 2 razy do wizyty powtórzyć ;-):-D Napisał też, że nawet jak nie ma miejsca 12-tego to damy radę czyli chyba mnie wciśnie :confused: mam się przypomnieć po urlopie, czyli 11-tego. Zdziwił się, że mam genetyka bo i po co teraz ale wytłumaczyłam, że to były badania pod kątem raka a nie niepłodności i nfz wymaga wizyty z wynikami (mimo, że są ok). O progesteronie nic nie pisał czyli chyba jest ok.

reklama
Dzidzik a może to taki ostatni okres? :baffled:
Kasik takie reakcje lekarzy cieszą bo widać że są zaangażowani w swoją pracę :tak: Czyli wizytę będziesz miała dzień przede mną :tak:
Magda to dalej pozostaje Ci kupować ciuszki unisexy ;-)

Kasik piekna beta! Baaardzo sie ciesze.

Kotuska trzymam kciuki za maluszka! &&&&&&&&&&&

Ja jutro mam wizyte w poradni genetycznej, bo jestem objęta programem rządowym dla kobiet 35+ w ciazy. Zobaczymy co mi powiedzą.
przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kasik fajnie, że masz takiego lekarza, który zawsze odpisze i pomoże:) Ja też bym betę robiła co 48h:)
Kotuska, dziewczyny mają rację, powtórz betę i na pewnowszystko będzie ok:)
Dzidzik, jest jeszcze nadzieja, więc również trzymam kciuki żeby leniuszek ruszył i beta zaczęła wyyysoko rosnąć:)

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, ale co jakiś czas staram się wpadać zobaczyć co u "starych " koleżanek a tu taaaaakie wieści :szok:
Kasik, Smerfeta strasznie się cieszę że jesteście w ciąży, w końcu sie udało:-D:-):tak: Już dawno nic tak mnie nie ucieszyło jak wasze wysokie betki :-) Smerfeta twój naturalsik bardzo cieszy i daje duże nadzieję, że w ciążę jednak można zajść w każdej chwili.
My 4 miesiące po porodzie zaczęliśmy sie starać o rodzeństwo, po 7 miesiącach udało się , ale niestety ciąża się nie utrzymała :-( Trudno mi o tym zapomnieć, ale i tak cieszę się że mimo słabych plemników dochodzi do zapłodnienia...
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki, każda ciaża raduje serce, oby ich bylo jak najwięcej na forum a widze że dobra passa trwa :tak:

Kasik piekna ta twoja beta :) ale sie ciesze ;) a z progesteronem to poszalałaś !!!!!!
Dzidzik , mało masz tego progesteronu, tylko dupek 3x1? Beta sie ruszyła wiec jest szansa!! 3mam kciuki , moze to leniuszek !!!!!
Kotuska a ty na dupsko dostaniesz!!! Ile razy pisalysmy by bete powtarzać w tym samym labo !!!!!!!

Boshe ale naskrobalyscie !!!!! Zapomniałam telefonu dzisiaj , a jechałam do pracy , a ze M wyjechał to sie puściłam w miasto :) zakupiłam sobie japonki lacoste w super cenie na basen , M tez dostanie żebyśmy wyglądali jak z jednego bidula na basenie:) , zakupiłam perfum bo juz na resztkach jadę a czekam Na moj kochany juicy couture ........ weszłam tez do smyka , pierwszy raz , dziwnie sie czułam oglądając ciuszki, jeden wpadł mi w oko , szary pajacyk z kapturem z muszką micky a na kapturze były uszy :) ale nie kupiłam , postanowiłam po prenatalnch razem z M wybrać sie do sklepu i kupić jedną rzecz, moze jakos to mi pomoże w pokonaniu strachu........oprócz basenu zamierzam tez od września chodzić na ćwiczenia dla kobiet w ciąży :) jest tam tez taniec brzucha który uwielbiam :)))) chodziłam kiedyś i bardzo ubolewalam ze nie będę mogła potem ale te dla mamusiek sa spokojne :)
Pełna nadziei , juz iedluginuda wam sie z rodzeństwem dla malutkiej, jest światełko w tunelu :)

Magda a pytalas lekarza o płeć czy sam z siebie ne powiedział?
Edit:
Niestety kłaczki wracają powoli :(

Ostatnia edycja:
Genna, pytałam ;) poprosiłam żeby zajrzał między nogi dzidziusia :) ruszył głowica spojrzał i pokiwał głową że jeszcze nic nie powie. Ważne że wszystko dobrze nic innego nie jest ważne ;) we wrześniu będę miała dokładne USG u swojego gina i jeszcze połówkowe w invicta więc się dowiemy :)

reklama
Przepraszam że tak wcinam się w temacie, jestem tak zarobiona że brak mi czasu na jedzenie co dopiero forum. Nadrobię w Poznaniu pewnie. @ dziś przyszła jutro LH i E2. Trzymajcie Kciuki za dobre wyniki bo już chcę zacząć Gonal :-)

Do góry