reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Zaraz po tym wyszedł mi test pozytywny ale to pink był to szybko łapie i poszłam na betę na następny dzień i była ledwo 5 a urosła bo w 5 dpt robiłam i była niższa także implantacja była tylko wiedziałam że nic z tego nie będzie..myślę że tu wina był niski progesteron bo od punkcji cały czas miałam ciemne plamienie a brałam cyclogest i pozna implantacja i jak dla to zarodek już nie mam materiału do walki..kolejna procedura więcej progesteronu i embrioglue żeby zarodek się nie błąkał i transfer udany..

Spytałam koordynator co z moimi occytami bo nic nie wiem.
Jej odp „aktualnie na dzień dzisiejszy pod obserwacją są 4 zarodki”
W sumie nie wiem jak to interpretować

Spytałam koordynator co z moimi occytami bo nic nie wiem.
Jej odp „aktualnie na dzień dzisiejszy pod obserwacją są 4 zarodki”
W sumie nie wiem jak to interpretować

Jak dobrze liczę to na ten moment tj 4 doba masz 4 zarodki.
Natomiast ciężko powiedzieć ile było ich od początku i w związku z tym ile nie dotrwało do tego czasu

Hej, ile dni u Was utrzymywał sie Ovitrelle? W teorii wiem 10-14, a jak to było u Was?
U mnie w 9tym dniu widoczna..

Hej
Dziewczyny, u mnie po punkcji, po raz kolejny wybudziłam się 😆zawsze mam stracha.
8 cumulusow, jutro zadzwonią i powiedza ile jest dojrzałych i ile się zaplodnilo.
Ahh myślałam, że jednak więcej uda się pobrać:( no ale cieszę się i z tego, wynik podobny do poprzednich dwóch.

Antybiotyku nie dostałam🙄oszołomiona po narkozie nawet zapomniałam o to zapytać.

Hej
Dziewczyny, u mnie po punkcji, po raz kolejny wybudziłam się 😆zawsze mam stracha.
8 cumulusow, jutro zadzwonią i powiedza ile jest dojrzałych i ile się zaplodnilo.
Ahh myślałam, że jednak więcej uda się pobrać:( no ale cieszę się i z tego, wynik podobny do poprzednich dwóch.

Antybiotyku nie dostałam🙄oszołomiona po narkozie nawet zapomniałam o to zapytać.
ja też nie dostałam antybiotyku

reklama
Do góry