reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anulla nie znam metypredu więc ciężko mi cokolwiek o nim powiedzieć. Ciekawa jestem jednak co dr Suchanek powiedziałaby na to wszystko i jakie badania by zaleciła. A już wiesz kiedy będzie transfer? Może zaopatrz się w olej lniany, widzę, że nieźle pomaga

Medalikara na naturalsa to w ogóle nie liczyłam :blink: O dr Tchórzewskim też czytałam. W sumie faktycznie lepiej iść do niego, ale on ponoć często zapowiada, że jeśli nie poradzi sobie, to odeśle do Malinowskiego. Nie wiem, czy często to się zdarza. Dziewczyny na wątku o ivf pisały też, że dobrzy immunolodzy są w Warszawie, ale nazwisk nie pamiętam. Tu chyba pomocne byłoby forum Bociana bo z niego dużo wyczytałam o immunologii i o lekarzach specjalizujących się w leczeniu.

Dzidzik coś Twój organizm walczy i walczy i nie może się zdecydować... jeśli teraz faktycznie nie uda się, to pamiętaj że crio częściej się udaje :tak::tak:

reklama
GizaS, ja się staram ponad 10 lat (z przerwami, ale czas leci... ). I jedyną opcją jest IVF - nie możemy adoptować dziecka. Wiem co czujesz i jakie myśli przebiegają przez głowę. Ale myślę, że warto walczyć. I wierzyć - może właśnie teraz się uda?

Kasik fajnie, że masz takiego lekarza, który zawsze odpisze i pomoże :tak: fajna sprawa z tym aplikatorem :tak:

Dzidzik, jest jeszcze nadzieja, wszystko bedzie dobrze !!:tak:

Kotuska, dziewczyny mają rację, powtórz betę i na pewno wszystko będzie ok :tak:

pełna_nadziei83 witaj... no faktycznie dawno ciebie nie bylo ;-)przykro mi ze ciaza sie nie utrzymala ale najwazniejsze ze w nia zachodzisz bez zabiegow...

Madziula_87 witaj :-)

Olusia a Ty bety nie powtarzasz???

A ja sobie dziewczyny tak myślę, że chyba nie będę powtarzać tej bety. I tak w piątek muszę zrobić. Te bety strasznie mnie stresują a tak na prawdę w piątek USG i będzie wtedy wiadomo co w trawie piszczy. Bo beta to tylko wynik. A tak się znowu zestresuje.Zresztą w pon. wynik był z Invicty i w piątek tez będzie wiec będzie do czego porównać.
Jak myślicie dobrze robię ?

SIERPIEŃ:

05.08.2014 Agaawa wizyta w poradni genetycznej

06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
07.08.2014 Hania punkcja
08.08.2014 Wanesska wizyta
08.08.2014 Agulla wysoka beta
08.08.2014 Kotuska wizyta pęcherzykowa
11.08.2014 Kasik81 wizyta
11.08.2014 AniaM wizyta i USG
12.08.2014 Kasik wizyta u genetyka + pęcherzykowa?
12.08.2014 Chloe wysoka beta
12.08.2014 Olusia wizyta pęcherzykowa
13.08.2014 Smerfeta kolejne spotkanie z kropkiem
13.08.2014 Genna badania prenatalne
14~18.08.2014 Anulla wizyta
18.08.2014 Milena wizyta serduszkowa
18.08.2014 Syllka wizyta w klinice
20.08.2014 Kwiatek wizyta miejmy nadzieje przedstymulacyjna
29.08.2014 Marikka wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~