reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Nie uwierzycie... Czekając na okres. I jajeczkowanie owulacje itd brałam leki. I nic.
Oczywiście z utęsknieniem czekam na naturalny okres i dupa.
Od niedzieli mnie męki. Jest mi niedobrze. Muli mnie. robiłam wczoraj test. Wyszły dwie kreski. Zobaczyłam że test przeterminowanych. Rano na krew badanie i kolejny test.
Dziewczyny jestem w ciąży. Beta 38800. Nie wiem który tydzień i jak wyliczyć bo z moim okresem różnie. W pon idę do lekarza. Dziewczyny bez in vitro się udało.

Kasik ciesze sie ze masz objaw cyckowy ze aż wyć mi sie chce, ciąża jest tragiczna pod tym względem :p te humorki, ja mam takie mogą żyły i urosły mi UU ze moj stary sie aż nie moze nadziwić ( a do najmniejszych przed nie należały ) wiec masz bardzo dobry objaw kochana , mam nadzieje ze tym razem to bedzie to !!!!!!!

Smerfeta a na twoją wizyte czekam bardziej niz na swoją :) wiec czekamy na relacje :)
Ja Wizyte mam dopieo ok 22 wiec poczekanie na relacje i zdjęcia :)

Narazie to rycze mi sie chce z tej niemocy całej ze Izabelę wymiotuje juz nawet po napojach i wodzie dla zwierząt nie wspomnę , głowa boli , nadal chudnę , masakra jakaś :( wiec narazie zamiast cieszyć sie z tego stanu to mam doła

Kasia makaronik nie tak miało byc wasz lekarz miał Miec 100% skuteczności !!!!! Tule mocno!!!!

Basidrak gratuluje , naturalsy ostatnio w modzie :)

Montana cudne zdjęcia malucha :) :) ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak to jest z ta toxo? To można wyleczyć?
Ewelina a ty dopiero teraz robiłaś pierwsze badanie na toxo czy powtarzalas? Bo mi lekarz już zlecil zrobienie żeby na 18.08 już mieć.

Dziewczyny ale posialam panike zle odczytalam wyniki nie ma toxo dzieki Bogu. Dzidziol piekny i zdrowiutki . Ale ja to zawsze cos pokrece .

Załączniki

• 1406734183135.jpg
    1406734183135.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 54
Kasik, nic nie chce mówić ale żyłki na cyckach to ja też mam..... mówię Ci bliźniaki jak nic będą !

Kurde ale się dzis dzieje, same cudne foteczki. Super ! I jeszcze kolejny naturalny cud !!!

basidrak, gratulacje:tak: no proszę jakie cuda na forum się zdarzają:)
Kasik, objawy jak najbardziej pozytywne, więc beta będzie bardzo wysoka i może dzięki profesorowi będą bliźniaki:) Czyli jednak profesor też ma szczęście do udanych transferów:) Szkoda, że mrozaczków nie podają w środy:)

Cuda się zdarzają jestem w 7 niebie. Beta wysoka. Nie mam pojęcia który to tydzień będziemy z lekarzem myśleć w pon. Aby ustalić termin bo tylko cesarska. Teraz trzymam kciuki za was dziewczyny :)

reklama
Do góry