Dzień cyklu to nie wiem jak liczyć bo byłam na wyciszeniu. Ale dzień stymulacji dzisiaj wypadał 15.To który masz dc?
reklama
W hotelu...Ale jak dzień wcześniej? Nocować w klinice czy jak?
No ja tyle nie mam, ale normalnie jechałabym w dzień transferu i potem wracała do domu.
LadyCaro
Fanka BB :)
aaa no to już zależy od Twojego samopoczuciaW hotelu...![]()

My prześpimy sięJakbym miała aż tyle to przyjechałabym w ten sam dzień a po transferze zaklepała gdzies noc.
Sama mam 1,5h i zawsze wracam na tylnym fotelu prawie w pozycji leżącej![]()
Bardziej pewnie pojedziemy dzień wcześniej a po transferze do domu...aaa no to już zależy od Twojego samopoczuciaja pewnie bym wróciła, bo ja lubię spać we własnym łóżku, ale jeśli jest Ci cięzko tyle jechać to można w hotelu
![]()
Kurcze czy któraś tak miała i transfer udał się...w 13dc sobota pęcherzyk 18.6mm, wieczorem ovitrelle i dziś czulam ze miałam owulację (dopiero, ale tak przewidywalam) bo bol brzucha jak przy owu mialam (ja zawsze czuje, trwa to 2-3 min i mija). Czyli 16dc a transfer w sobotę (za 4 dni), blastka 5dniowa. Progesteron od wczoraj popołudnia (więc to ok), ale zastanawiam się czy to kiedy pękł ma znaczenie.../lekarz mówił że ma znaczenie pik lh a ten był 7 dni przed transferem.
Jak było u Was? Cykl naturalny z ovitrelle..?
Motylkowa!
Jeżeli masz wątpliwości to dopytaj swojego lekarzaKurcze czy któraś tak miała i transfer udał się...w 13dc sobota pęcherzyk 18.6mm, wieczorem ovitrelle i dziś czulam ze miałam owulację (dopiero, ale tak przewidywalam) bo bol brzucha jak przy owu mialam (ja zawsze czuje, trwa to 2-3 min i mija). Czyli 16dc a transfer w sobotę (za 4 dni), blastka 5dniowa. Progesteron od wczoraj popołudnia (więc to ok), ale zastanawiam się czy to kiedy pękł ma znaczenie.../lekarz mówił że ma znaczenie pik lh a ten był 7 dni przed transferem.
Motylkowa!
Przykro mi że się nie udałoNo i są wyniki - beta negatywna. Nawet śladu hcg nie ma, więc raczej zarodek po prostu się nie zaimplantował. Zrobiłam też progesteron I wyniósł nieco ponad 18 ng - czy przy dawce 800 mg cyclogestu nie jest on za mały?
Motylkowa!
reklama
Motylkowa!
Superjutro o 9:30![]()