reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Magda widok piękny ale najciekawsza w sumie była pozycja małej bo miała wszystkie kończyny razem :-D czyli ręce i nóżki - podobno na tym etapie maluchy lubią takie pozycje przybierać ;-)
U mnie też obstawiali chłopaka, nawet mi się wydawało że będzie syn a tu proszę - dziewczyna :-) Zresztą nie sposób sprostać wszystkim oczekiwaniom :-D ;-)

reklama
Kotuska przyrost śliczniutki :tak::-):tak:

Smerfeta z niecierpliwością czekam na Twoje info po usg, jestem przekonana, że ta wizyta Cię uspokoi i pozwoli uwierzyć, że cuda się zdarzały innym a tym razem trafiło na Ciebie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Genna miłego kolejnego spotkania z obcym :-)

A ja w pracy nadrabiam zaległości. Mialam dzisiaj zrobić progesteron ale zwyczajnie zaspałam ;-) W mojej wsi krew pobierają tylko do 9:30 a nie chciało mi się w taki upał jechać do Elbląga. Jutro i tak muszę jechać więc może skuszę się od razu na betę :sorry: ale jak będzie pozytywna to M dowie się na drugi dzień czyli w swoje urodziny, jeżeli wytrzymam ;-):-D Mam dziwnie dobre przeczucie. Czuję się inaczej, brzuch pobolewa od dnia transferu, co jakiś czas coś zakłuje, na piersiach pojawiły się widoczne żyły. Może sobie wkręcam i się rozczaruję ale nie potrafię inaczej :zawstydzona/y:

Kasik aż pieje z radości z Twoich objawów :-D

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Ja od wczoraj stresuje się dzisiejszą wizytą ale mam wielką nadzieję :-)

reklama
Kotuska przepiękny przyrost bety ;). Gratuluje
Genna ja dziś tez mialam spotkanie z moją dzidzią, życzę cudnych widoków.
Ewelina wszystko bedzie dobrze. Mam nadzieje ze na tą toxoplazmozę dostaniesz jakies leki i wszystko wroci do normy ;)
Kasik36 ale podoba mi sie Twoje nastawienie. Cos mam dobre przeczucia co do Ciebie, jeszcze te objawy co piszesz, faktycznie napawają optymizmem :tak:

A ja dziewczynki bylam dzis na USG i to byl najpiekniejszy spóźniony prezent urodzinowy :-). Ponad 3 cm szczescia, USG juz przez brzuch i nawet 3d lekarz nam zrobil, slyszelismy serduszko 169 uderzen, wspaniale uczucie. Lekarz bardzo zadowolony, mowi ze ciaza piekna. Jestem taka szczęśliwa :-D

A tu mam drogie ciocie foteczki

DSCN0283.jpg
DSCN0281.jpg

Załączniki

• DSCN0283.jpg
    DSCN0283.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCN0281.jpg
    DSCN0281.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 68
Do góry