reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Alternatywa dzisiaj mam wizyte to sie dowiem i na pewno wezmę cos na wymioty , niestety wiem ze sa to czopki wec ju wszystkie otwory będę miała zatkane hihihihi
Magda hamburger kebab fuuuuj bleeee , najgorsze jest o ze nie spożywam tylu witamin co powinnam, oczywiście bite witaminki w tabsach ale wiecie, mlecznyvh produktów tez nie toleruje niestety :(
Smerfetka juz zapewne po wizycie jestes wiec czekamy ) bo ja skupić sie nie mogę a musze zbierać sie na wizyte :)

reklama
Basidrak! Witaj w gronie naturalnych cudów! Baaardzo sie ciesze! I trzymam za Was kciukasy. &&&&&&

Genna biedaku ale sie nameczysz, hoho.... Mam nadzieje, ze to juz niedługo i te uciążliwości miną.

Montana piekny Dzidziol! Ja jutro sobie fotkę strzele, miedzy nami tylko kilka dni różnicy.

Kotuska, gratuluje takiej pięknej, cudnej betki. Rosnie jak zwariowaną, moze bliźniaki?

Kasik - &&&&&& i nic nie mowię, żeby nie zapeszać.

A ja sie rozchorowalam, od wczoraj mi z nosa leci, głowa boli strasznie, podwyższona temperatura, krew z nosa mi leci. Dzisiaj ledwo przetrwalam dzien. Głownie leżę i śpię. Jutro na wizycie wezmę zwolńienie lekarskie, bo musze sie wykurować.

Sciskam Was serdecznie.

Info od Smerfety - pecherzy jest tam gdzie powinien byc ale jest tez jakas przestrzen wiec dostala zwolnienie lekarskie na 2 tygodnie i ma sie oszczedzac. I teraz pytanie do Was - czy dla pracodawcy nalezy dostarczyc zaswiadczenie o ciazy, zeby bylo platne 100 %, czy wystarczy jak na zwolnieniu jest kod "B"? A ten kod jest widoczny na zwolnieniu dla pracodawcy czy tylko dla ZUS'u bo szczerze mowiac nie pamietam.

Basidrak kolejny cud, dajecie wiare i nadzieje nam wszystkim :) Gratki :)

Smerfeta, gratulacje i oszczędzaj się ;) wiem dobrze jak to jest z tą przestrzenią mam nadzieję że u ciebie jest ona dużo mniejsza niż moja i szybko zniknie...

Ale tu się dziś działo:rofl2:
Kasik kciuki trzymam u rąk i nóg;-):laugh2:
Kotuska ,ale betka podskoczyła piękny przyrost:tak:
Montana ,Ewelina piękne brzdące wam rosną i są takie fotogeniczne:-)
Infinity to miałaś wzruszającą wizytę dobrze że córcia rośnie zdrowo:tak:
Smerfeta oszczędzaj się będzie dobrze
Basidrak ,ale niespodziankę masz :-D fajnie się czyta takie dobre posty

Kasik na zwolnieniu jest widoczne B , wiec teoretycznie nie musi byc, ale to zalezy od pracodawcy, moj nichcial, wystarczyło mi B.
A my po nocnej wizycie u doktorka :) obcy machal do nas rączką:) dostaliśmy nagranie na DVD wiec bedzie co oglądać, ma ponad 4 cm , jutro wstawie zdjęcie i napisze bardziej szczegółowo :) aaaa i dostałam czopki na moje kłaczki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za info, to fakt na zwolnieniu mam kod B :tak: Na usg widziałam czarną kropkę, to ponoć zarodeczek ;-) a pod nim jest księżyc a tym księżycem jest to co ma sobie zniknąć. Dr powiedział że pomogła mi histeroskopia i encorton i to że przestałam się przejmować i szalałam na całego, tj tańce łamańce itd ;-) Ustawił mi leki w tym dupka i lutkę podjęzykową, i mam skierowanie na pełno badań, w tym morfologia, mocz. I co mnie cieszy, powiedział że będzie prowadził ciążę :happy: aaa jeszcze zrobił mi wymaz i cytologię bo się przeterminowała. Moja dzisiejsza beta wyniosła 2551

Basidrak gratuluje cudu! :tak:
Genna mam nadzieję, że czopki pomogą. Masakra tak się męczyć
Kotuska gratuluje pięknej betki. Teraz będzie wsio ok

Dziewczyny piękne fotki dzieciolków wstawiłyście. Też bym już chciała dostać taką fotkę do albumu ;-)
Dobrej nocki

Do góry