reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

3czerwca wymuszona oficera aby torbiel się wchlonela i na początku lipca miałam usg. I nic nie bylo. Najgorsze jest to że 4 tabletki tej provwery wzięłam nie wiedząc że jestem w ciąży bo mieliśmy znowu wywołać. Jak tylko miałam nudności to odstawilam bo wymiotowac mi się chciało.

reklama
Genna, bidulko napewno męczące te wymioty... Koło 12 tygodnia powinny ustąpić więc już tylko troszkę Ci zostało a wtedy zaczniesz się cieszyć ;)
Ja teraz czuję się świetnie nawet spać w dzień nie muszę jak się czymś zajmę ;) tylko o zakupach dla dzidziola myślę i planuję wszystko :)

Witajcie ,
Dziś zostałam zakwalifikowana do rządowego programu i w związku z tym
zgłaszam się do Was z poważnym moim dylematem odnośnie leku , który został mi przepisany ,a mianowicie Decapeptyl Depot 3,75
podobno po nim bardzo długo nie można dostać @ i wszystko strasznie odwleka się w czasie :-(
Jesteście bardziej doświadczone , może coś poradzicie?

Magda to juz jest koło 12 tyg i powiem ci ze jest coraz gozej, pamietam jak
Mówiłas na spotkaniu ze przytylas 5kg mini brzuszek było widać a ja nadal mam moj tluszczykowy :) i na minusie kg ale to mi nie przeszkadza, tylko to samopoczucie, jak pomyśle o jedzeniu a w szczególności mięsie to kibelek moj ;) dzisiaj wcisnelam w sie ie pure ziemniaczane i buraczki, mdli ale jeszcze sie ostało :) ja sie poprostu boje jesc cokolwiek juz teraz bo cały dzien źle sie czuje

Madziulka Rz witaj , niestety ja nie miałam tego leku wiec nie pomogę, napisz kilka słów o sobie , jaki powód ivf, jak długo juz sie stracie no i w jakiej klinice jestes.
W kupie siła , razem lżej to wszystko znosimy , czasami więcej wiemy niz lekarze :) hahahaha

Ostatnia edycja:
Genna, to może pure podpasowało obcemu ;)
Od pory spotkania schudłam 2 kg i zaś je nabrałam. Na początku dużo dziewczyn chudnie. Moja koleżanka nie funkcjonowała chyba do 15-17 tygodnia bo ciągle przytulanki z kibelkiem miała. Moja mama ze mną do końca miała mdłości i wymioty. Cieszę się że mnie to ominęło.
Apetytu to nie mam, naprawdę musi mnie na coś najsc żeby zjeść. Surówka z marchewki o tak zawsze i wszędzie ;) i kanapki z masłem i ogórkiem małosolnym ale tylko jedna. Nawet chęci na paskudy nie ma typu pizza, kebab, burgery...

reklama
Witajcie , :-)
Mieszkam i leczę się w Rzeszowie 5 lat .Męża wyniki super , to u mnie coś szwankuję , a co konkretnie to nikt nie jest w stanie powiedzieć , prócz endometriozy nic nie wiadomo. Przeszłam trochę bo błędne diagnozy , nie potrzebne operację.

Miałam 3 IUI nie udane i teraz ostatnia szansa na Nasz cud :-)

Do góry