reklama
Wróciłam już po punkcji. Pobrali 10 komórek więc jestem zadowolona
Ale co ciekawe te wszystkie komórki pochodzą z lewego jajnika. Na prawym pęcherzy było więcej ale wszystkie puste... Nie wiem czy za późno była ta punkcja czy o co chodzi. Któraś z Was tak miała?

Ja co prawda "tylko 2,5 h" jechałam z M jednego dnia. Fakt że z duuużym zapasem czasu z rana w razie jakiś zdarzeń na drodze.Dziewczyny, jechałyście w dzień transferu na transfer 4,5h i wracalyscie w ten sam dzień czy np przyjezdzalyscie dzień wcześniej do Kliniki?
LadyCaro
Fanka BB :)
Ale jak dzień wcześniej? Nocować w klinice czy jak?Dziewczyny, jechałyście w dzień transferu na transfer 4,5h i wracalyscie w ten sam dzień czy np przyjezdzalyscie dzień wcześniej do Kliniki?
No ja tyle nie mam, ale normalnie jechałabym w dzień transferu i potem wracała do domu.
LadyCaro
Fanka BB :)
A pytałaś lekarza? Jaki był obraz na usg?Wróciłam już po punkcji. Pobrali 10 komórek więc jestem zadowolonaAle co ciekawe te wszystkie komórki pochodzą z lewego jajnika. Na prawym pęcherzy było więcej ale wszystkie puste... Nie wiem czy za późno była ta punkcja czy o co chodzi. Któraś z Was tak miała?
reklama
Ta wizyta była na szybko a ja byłam jeszcze zakręcona po narkozie więc tylko zapytałam czy to znaczy że było za późno. A ona w sumie nie odpowiedziała na to tylko była zadowolona że przedłużyła bo na lewym było więcej niż pęcherzy na ostatnim USG. Właśnie dzwonili z kliniki że z 10 komórek jest 6 dojrzałych. Jutro mają dzwonić jak zapłodnienie.A pytałaś lekarza? Jaki był obraz na usg?
Kurcze tak dobrze się zapowiadało a w sumie jest tylko trochę lepiej niż w poprzedniej procedurze. Boję się powtórki. Ehh trzeba mieć dobre nastawienie