reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska, &&&&& za ładny przyrost ;)

Genna, twój obcy już duży zapewne, cudownych widoków i nowego zdjęcia do albumu :)

Smerfeta, po wizycie prosimy o pilną relację ;) i życzę łez szczęścia po zobaczeniu cudu na USG :)

reklama
Dziewczyny - kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

Mam pytanie - czy po punkcji dzwoniłyście codziennie do laboratorium embriologicznego dowiedzieć się jak tam Wasze zarodki?
Mi wczoraj Pani zasugerowała że nie ma sensu dzwonić w środę, lepiej dopiero w czwartek ale nie wiem czy wytrzymam. Wolałabym się chyba upewnić, że wszystko z nimi ok a z drugiej strony nie chce tam nikomu niepotrzebnie głowy zawracać...

Chloe - po pierwszej stymulacji panie z laboratorium dzwoniły co drugi dzień, a po drugiej zostawiłam maila i wysyłały maila w sumie też co drugi dzień. A na koniec zadzwoniły, żebym podjęła decyzję jak zamrażać zarodki. A Ty od soboty od punkcji dopiero masz we czwartek dzwonić, czy wcześniej już dzwoniłaś?

Pomyliłam się w stopce - punkcja była w poniedziałek i wczoraj dzwoniłam i Pani powiedziała że 6 się zapłodniło i żeby dzwonić w czwartek i że jak jeden z nich będzie się rozwijał szybciej to punkcja może się odbyć już w czwartek a jak wszystkie równo to w sobotę.

Dziewczyny kciuki za Wasze dzisiejsze spotkania z maluchami :tak:
Kotuska za piękny przyrost &&&:tak:

Chloe ja dzwoniłam dzień po punkcji żeby dowiedzieć ile się zapłodniło, później po 2 dniach i później codziennie do 5 dobry aż zamrozili (miałam odroczony transfer).

Ja też dzisiaj widziałam moje maleństwo akurat jak ziewało - słodki widok :sorry: Wszystko wygląda ok, tylko drobniutkie to moje dziecko jak to powiedziała Pani dr. :laugh2: ale ja też duża nie byłam bo ważyłam 2900 a urodziłam się w terminie więc pewnie będzie po mamusi ;-)
Fotek niestety nie mam bo usg było krótkie z uwagi że jutro mam połówkowe w Gamecie - mam nadzieję że dostanę jakiś piękny 'portret' :happy:

Infinity, to super widok musiał być jak mała ziewała sobie ;)
Ja w poniedziałek zobaczę naszego kropka :) a raczej fasolę jak to moja siostra go nazwała ;) No i oczywiście wszyscy mówią ON ale będzie zdziwienie jak by się okazało że to ONA hahahaha :D

Kotuska, piękny przyrost :)

Chloe, mi też nie kazali dzwonić codziennie więc dałam im jeden dzień spokoju ;)

reklama
Do góry