reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Natanka u nas już 22 tc czyli kończę 5 miesiąc. Od dziś dokładnie za 4 miesiące mam termin. Na 7 listopada ale łudzę się że się uda z dwa tygodnie szybciej... Lepiej ciut szybciej niż po terminie bo to niepotrzebny stres.... Cały czas pracuję i czuje się dobrze... w ogóle nie wymiotowałam nie mam apetytów... U nas będzie córcia... Alicja :)

Bardzo mocno trzymam za was kciuki... my odeszliśmy z Genesis i się udało i Wam też się uda.... MUSI się udać :-)

reklama
To ja się melduję po wizycie ;)
Kropek nastraszył mamusie dzisiaj. Na początku miał za niskie tętno potem za wysokie ale wkońcu się uspokoił ;)
Są dwie rączki i dwie nóżki, kość nosowa prawidłowa, przezierność karkowa również. Ma całe 5 cm i dzisiaj tak nie fikał jak ostatnio, tylko ciągle nos zasłaniał ręką bo rączki przy głowie trzymał myśliciel ;)
Teraz wizyta 22.07 u genetyka i odbiór wyników. Aha no i nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka bo dr powiedział że trochę za szybko żeby mi powiedzieć.

Dziewczyny ja mam już dosyć. Po majowym zapaleniu pęcherza wyniki moczu były już prawie ok bo wyszły tylko nieliczne bakterie a dzisiaj będąc w labo przy okazji zrobiłam znowu wyniki i znowu mam liczne bakterie :szok: Skąd to dziadostwo się bierze? Unikam wszelkich akwenów wodnych, nawet będąc na weekendzie w willi z basenem wszyscy się kąpali a ja tylko im zazdrościłam. Biorę żurawinę bo przepisała mi moja rodzinna. Ona nawet nie kazała powtarzać wyników bo stwierdziła, że skoro są nieliczne to już ok. Co robić?​

reklama
hejka dziewczyny.
Wróciłam, w kazdym jajniku po 6 pęcherzyków, estradiol 1225 nie za dużo? dr zwiększył mi dawkę gonalu do 225! nie za dużo? z jednej strony wierzę, że dr wie co robi z drugiej się boję... jak myślicie?

Do góry