reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik spużnione ale szczere życzenia spełnienia marzenia najważniejszego najpiękniejszego:tak::-)
Ja jutro jadę na wizytę @ dziś przyszła udało mi się zakombinować zamianę na zmiany z koleżanką tak na ostatnią chwilę ,w sumie wizyty nie odmówiłam to może się wyrobię w tym cyklu żeby podejść po kolejnego mrożaczka

reklama
KasiaMakaronik w takim razie na pewno sie wyrobisz. Moze znowu uda nam sie podejsc w tym samym czasie jak moja @ przyjdzie do srody :) Na ktora masz jutro wizyte i u kogo? Ja sobie zabukowalam profilaktycznie wtorek na 12:20 i srode na 19. Mam tez termin na piatek ale az tak bardzo nie bede ryzykowac.

LIPIEC :

07.07.2014 Magda badania prenatalne
07.07.2014 Agulla wizyta przed stymulacją
07.07.2014 KasiaMakaronik wizyta
07.07.2014 mmm podglądanko

08.07.2014 Magda wizyta w klinice
08.07.2014 DW podglądanko
08.07.2014 ? Kasik wizyta
09.07.2014 DW podglądanko
09.07.2014 Smerfeta wizyta
09.07.2014 ? Kasik wizyta
09.07.2014 Milenia punkcja
10.07.2014 Hania wizyta
10.07.2014 Agaawa wizyta serduszkowa
10.07.2014 mmm podglądanko
11.07.2014 Anuszka wizyta
11.07.2014 Kotuska wizyta
13.07.2014 Anulla wysoka beta
17.07.2014 Syllkaa wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
21.07.2014 Magda wizyta
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

Ostatnia edycja:
Za bohaterki dzisiejszego dnia wielkie &&&

A ja dziś idę oddać krew na morfo i inne do punkcji oraz to ca 125

Jutro mam cytologie i usg piersi bo drka z kliniki chce świeże

A wczoraj pokłóciłam się z mężem tzn to bardziej on mnie wkurzył !
Jestem zła i smutna
Boże jak ja go mam czasem dość

Natanka nie dalej jak wczoraj wieczorem myślałam o Tobie. Bardzo mi przykro, że się nie udało ale wierzę że crio już da radę. Twój organizm nie będzie wyczerpany stymulacją więc nie zostanie mu nic innego jak przyjąć fasolinkę :-)Wierzę w to bardzo i trzymam kciuki. Pozdrawiam

reklama
Dzięki Malwisia:) pojawiłaś się:) jak się czujesz? który to już miesiąc? Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku:)
Ja wiem, że nie mogę się poddać i muszę walczyć i wierzyć że się uda, ale zaczynam panikować, że dodatkowo w środku we mnie jest jeszcze coś nie tak. Przeraża mnie myśl, że za chwilę skończę 2 podejście z porażką:( nie mogę odciągnąć od siebie tych czarnych myśli...

Rośnijcie tam zdrowo i dawaj znać jak tam u Was? a chłopak czy dziewczynka? bo już pewnie wiecie:)

Do góry