reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik36 kochana co to z tobą jest. Przewalone masz. Nie wiem co ci napisać bo nigdy nie miałam takich niespodzianek. No i co teraz zrobisz dzwonilas do dr ?

reklama
Mmm, dziękuję ;)

Anulla, z tym nie tak szybko ;) mój emek mi powiedział że wózek to tydzień przed porodem. On chyba w jakieś zabobony wierzy :p Trzeba go zacząć urabiać ;)

Ja tylko czekam aż wszystkie z wontku będziecie mogły robić takie zakupy :)

Mmm, dziękuję ;)

Anulla, z tym nie tak szybko ;) mój emek mi powiedział że wózek to tydzień przed porodem. On chyba w jakieś zabobony wierzy :p Trzeba go zacząć urabiać ;)

Ja tylko czekam aż wszystkie z wontku będziecie mogły robić takie zakupy :)

Madzia to musisz zacząć rozsyłać fluidki :p

Magda, tak, tak zakupy takie to dużo później, tylko czas tak szybko zleci, że zanim się obejrzysz, a już będzie czas:) Też mam nadzieję, że wreszcie będziemy mogły pochwalić się wysokimi betami i z czasem przygotowaniami do zakupów:tak:

reklama
Magda gratuluję 5cm szczęścia:-)
Ja dostałam zlecenie na subpopulacje limfocytów ,białko C ,białko S i tam jeszcze parę badań dobrze że dało załatwić się dziś to wszystko ogólnie doktorek powiedział że zaczynamy przygotowanie do mrożaczka,ale wszystko okaże się jak wyniki wyjdą w środę 16 mam wizytę

Do góry