reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

tak o hsg zle tam wczesniej napisalam ale wtedy on jeszcze co i jak nie wiedzial wiec mam nadzieje ze to nie bedzie konieczne
ale zbieg okolicznosci ale z Margonina znam malo ludzi bo mieszkam tu od niedawna jestes ten sam rocznik co moj maż:)
zobaczymy co on powie bede u niego w 4dc nie licze na to ze wystartujemy tak szybko a ty kiedy mialas kwalifikacje, my 8 mielismy rejestracje ale kwalifikacje juz mialam umowiona wczesniej bo wczesniej mielismy wizyte na polance ale nie mialam tego fsh jeszcze i sie przeciagnelo bo myslalam ze samo ahm wystarczy
czy lh tez ci kazla badac?

reklama
to tez masz kawalek my mamy 100km do Pz
my czekamy jeszcze na wyniki kariotypów ale mam nadz ze wyjda ok, bo mamy morfologie 0% raz byla 2 a raz 4 zob jak w srode wyjda
mialas juz wczesniej jakies zabiegi?

Ostatnia edycja:
Hej Staraczki!!!!!!!!!!

Lawendowy, Gizas trzymam mocno kciuki &&&&& bądź opcjonalnie przebieram nogami ;-) Aby pobrano jak najwięcej zdrowych i silnych pęcholi :tak::tak:

Genna za Twój scratching :* &&&&&&&&&&&&&&&&&

Blue i kciuki za Twoją wizytę. Mam nadzieję, że wszystko ładnie u Ciebie urosło:tak:

Ja już nie liczę na wysoką betę bo zrobiłam dziś rano sikańca i nawet cienia cienia drugiej krechy nie było :-( Jutro dla formalności zrobię betę. Mam jednak nadzieję, że zakwalifikujemy się do rządówki. Moje ivf odbędzie się pewnie dopiero w listopadzie niestety bo myślałam jeszcze o jednym iui - to pewnie będzie wrzesień, w październiku lekarze wyjeżdżają z kliniki na 3 tyg do USA na szkolenia itp... więc zostaje listopad... nie bardzo mi się to widzi ale za to z jakim utęsknieniem podejdę do ivf ;-) Kurcze nie mam świeżego LH :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam was kochane :-)
Dziewczynki nie wiem co mam robić a więc.Po wczorajszym transferku świetnie się czułam a dziś masakra.Jest mi okropnie niedobrze siusiam bardzo często oraz boli mnie podbrzusze a wielki jak bania.Zastanawiam się czy uderzyć do lekarza na konsultację czy poczekać jeszcze.Zastanawiam się czy nie mam jakiegoś uczulenia na któryś lek?

KOCHANE jutro wasz wielki dzień:-)
Powodzenia życzę :-)

kwalifikację mieliśmy 29 lipca, nie kazał nam robić Lh, my jesteśmy po 4 nieudanych inseminacjach, po Hsg, i laparoskopii z histeroskopią

Właśnie myślę czy czasem też nie bedzie chcial mi spr hsg lub laparoskopi jak będziesz miała chwilę czasu napisz proszę co wam zlecił jeszcze lecę nyny bo zmęczona jestem buzka

Agusiapela, jedynie, co może uczulać, a bardziej podrażniać, to luteina. Przy aplikowaniu zalecam żel.
Powiększony brzuch, to raczej norma. Może skonsultuj swoje samopoczucie z dr.

reklama
ja muszę zadzwonić w tym tygodniu do profesora i umówić nas na wizytę, mamy już zrobione wszystkie badania na te hlamydie, żółtaczki, hiv .itp ale wyników nie znamy bo przekazali je od razu do poradni ale mam nadzieję, że wszystko wyszło dobrze. Man nadzieję, że już nic więcej nie trzeba, badania genetyczne też już zrobiliśmy. Czy jeszcze jest jakieś badanie o którym nie wiem a powinno być?

Do góry