reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Agusia superasnie:) będę mocno 3mala kciuki jutro o 11 , gizas i lawendowy czekamy na wieści:) a ja sie odmeldowuje na weekend , jedziemy do teściów na działkę, jeszcze troszkę ładnej pogody złapać:)
zajrze jeszcze tylko by sprawdzic jak dziewczyny :)
buziaki kochane dziewczęta :)

ja też juz ledwo zipię :(
brzuch boli masakrycznie.wywalony mam jak w 4 miesiacu.

Agusia..ja mam nudnosci od 4dnia stymulki..zawsze tak mam...poprzednio zdarzyło mi się nawet wymiotować..teraz jeszcze nie ale juz na granicy parę razy byłam.
a dziś po gonalu 150 i menopurze 75 juz dosłownie nie mam siły.nudnosci...silne bóle jajników...wzdecia jak byk....obrzęki jak dwa byki.migrena...
i idę na nockę do pracy i dniówkę-czyli wracam jutro o 20 :baffled:

ale to nic..jeszcze jutro i pojutrze...

Gizas-ja leki biorę rano bo tak mi kazali... :*

I nie ma nic. Była nadzieja. Wierzyłam do końca.
Ale życie miało inny plan. Moja nadzieja umarła ostatnia...
Dzisiaj o 8 rano odeszła Babcia mojego męża... Odeszła do lepszego świata...

Wiadomość dotarła do nam, kiedy byliśmy w gabinecie u dr K.
Dr ustalił termin punkcji na poniedziałek, na 8:00.Mam mętlik w głowie... I nie wiem, co robić...
Cały czas bije się z myślami... Powinnam być teraz w Wawie, a nie w 3mieście czekając na...

Lawendowy strasznie mi przykro;( ale podobnO jest tak ze jak ktoś z bliskich umiera to robi miejsce dla nowego członka rodziny!!!!!!! Mam nadziej ze to dla waszego bejbisia będzie miejsce!!!! A ile masz pecholi i jakiej wielkości?

reklama
Genna, Smerfeta, dziękuję Wam Kochane za pocieszenie.

Genna
, pęchole w licznie 17. Jeszcze dzisiaj mam ostatni zastrzyk z Menopuru, a w sobotę zastrzyk z Pegnylu.
A potem nerwy w poniedziałek, ile pobiorą, czy pobiorą. I niepewność do środy, bo jeśli pobiorą, to ile się zapłodni i czy będą się dzieliły.

Agusiapela, kciukaski za Twój jutrzejszy Big Day :tak:

Do góry