reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Lawendowy Sen strasznie mi przykro z powodu babci:-(Ale musisz być silna, teraz masz w niebie kogoś, kto Wam pomoże i wstawi się za Wami. Trzymaj się kochana.
Agusiapela trzymam kciuki za jutro, bądź dzielna:-)
Blue dajesz czadu nie ma co, jak ty wytrzymasz tyle godzin w pracy, możesz się tam zdrzemnąć? A zgłaszałaś doktorkowi, że tak kiepsko znosisz stymulację, może powinien leki zmienić?
Pozdrawiam wszystkie dziewuszki

Część jestem nowa na tym wątku jesteśmy z mężem również zakwalifikowani do tego rządowego programu. Mam pytanie ile wyniosły was leki? mamy mieć długi protokół ale wizytę na której wszystkiego się dowiemy mamy pod koniec sierpnia. Mam mieć również na niej coś takiego jak scratch endometrium podobno ma to zwiększyć szansę zagnieżdżenia.

Część jestem nowa na tym wątku jesteśmy z mężem również zakwalifikowani do tego rządowego programu. Mam pytanie ile wyniosły was leki? mamy mieć długi protokół ale wizytę na której wszystkiego się dowiemy mamy pod koniec sierpnia. Mam mieć również na niej coś takiego jak scratch endometrium podobno ma to zwiększyć szansę zagnieżdżenia.

Witam cię Kachna
Mnie leki do stymulacji wyniosły ponad 3000zł ale wszystko zależy od tego co lekarz zaleci i jakie dawki.

już się nie mogę doczekać wizyty chyba za dużo o tym myślę bo nawet z tego stresu okres mi się rozregulował już od 23 dc zaczęłam plamić a nigdy mi się to wcześniej nie zdarzyło, dopiero w niedzielę powinno się zacząć.

reklama
Witam, cały dzień mi przeleciał aktywnie, padam na twarz. Punkcja w poniedziałek o 8 rano. Dziś estradiol z środy odberałam i mam 450, a progesteron 0,65.Są 3 pęcherzyki, 19, 17, 16. Boże żeby tylko się zapłodniły i było co podać:zawstydzona/y: Dziś też miałam estradiol i progesteron ale wyniki w pon. Wykupiłam jeszcze jedną dawkę gonalu F 225 i cetrotide. Jutro rano ostatnie zastrzyki a o 20 ovitrelle. Rano mam tez zrobić we własnym zakresie estradiol i progesteron, musze jeschać do Częstochowy:baffled:
Lawendowy bardzo mi przykro z powodu babci:zawstydzona/y:
Agusia to od jutra będziesz w ciąży i oby tak przez kolejne 9 miesięcy

Do góry