reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

No to lawendowy i gizas razem maja punkcje:) agusiapela myślami jesteśmy z Tobą i już 3 mam kciuki by kruszynka została. Tobą na 9 długich miesięcy :)
Kochana84 witaj:) a gdzie podchodzisz do ivf?

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Kachna:tak: zrobią Ci scratching przy zakwalifikowaniu rządowym? jeszcze jak mi powiesz że to w pakiecie to się zszokuje:baffled:
Ja już po badaniu estradiolu i progesteronu, wyniki będę miała na necie po południu. Jak ja bym chciała żeby było powyżej 700:sorry: Stres mnie dopada. Mam tylko 3 kruszynki a przed nimi taka długa droga:zawstydzona/y:

A to nie wiedziałam, ale teraz przy tym podejściu było inaczej, bo przed stymulacją brałam antykoncepcję na torbiel. W maju miałam scratching. Powiedzcie mi czy embryo gel też może być wliczony w cenę? Bo nie wiem czy się upomniec:eek:płacić to raczej nie chcę bo już mnie ta stymulacja tyle wyszła:eek: pomyślę jeszcze nad tym. Koszt to chyba 500 zł. Może pomoge mojemu maluszkowi dodatkowo:sorry:
Brzuch mnie bolał tylko wczoraj rano ale bardzo intenesywnie, w drodze do kliniki już mi przeszło.
Dziś czuje napęcznienie i lekki dyskomfort, ale to normalne po tylu zastrzykach.

Agusiapela trzymam kciuki. Od dziś jesteś w ciąży :) Zazdroszczę ale tak pozytywnie :) Dzidziuś się zagnieździ i będziecie razem prze piękne 9 miesięcy a później przez całe życie. Innej opcji nie ma!!!

A ja ciągle bez miesiączki, ze sporadycznymi plamieniami. Czytałam w necie, że Atywia już komuś też tak zatrzymała miesiączkę. Ciekawe co powie w piątek doktorek.

A powiedzcie mi jak to jest z wchłanianiem torbiela ? On ma w sobie krew i z miesiączką pęka i się wydala czy w jakiś inny sposób to działa?

Lawendowy współczuję z powodu babci. Trzymaj się.

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki :-):-)
Ja już po transferku podali mi blastusia.Drugiego blastusia zamrozili a pozostałe zarodeczki trzymają jeszcze do 7 doby a później mrożą.
Kobitki a powiedzcie mi jak z waszym nastrojem bo ja póki nie miałam transferu to miałam chwiejny charakter.Bardzo mi mój mąż nawet przeszkadzał ale wydaje mi się,że to hormony :tak: Jak tylko podali mi mój zarodeczek kochany a mój mężuś pocałował mnie w czółko to minęło jak ręką odjął a teraz mam wyrzuty sumienia,że taka okrutna byłam dla niego :-(
Ale on rozumie to,że hormonki szaleją :-)

GIZAS,LAWENDOWY-za poniedziałek dla GIZAS ogromne kciukasy a dla Lawendowy taniec indiański.Ja jak takie tańce będę odprawiała to za dwa lata wyląduje w YOU CAN DANCE :-):-) HE HE

reklama
Agusiapela, bardzo się cieszę, że zabrałaś swoje Maleństwo. Niech się teraz ładnie wgryza w Mamusię i zostanie z nią na całe 9 miesięcy.
Chwiejny nastrój, to na bank od hormonów. Mam nadzieję, że teraz to tylko będzie gościł uśmiech na Twojej twarzy.
A z tym You can dance, to mnie rozśmieszyłaś. Normalnie boki zrywać :tak:

Do góry