reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Sukienka w kaktusy :-) z Happy mum dopiero zrpbilam zdjecie :-)

Załączniki

• 20170406_192431.jpg
    20170406_192431.jpg
    693,3 KB · Wyświetleń: 151
reklama
Abed - fajniutka [emoji3]. Muszę przejrzeć stronę Happy Mum bo zdecydowanie kiecek mi brakuje (nawet moja gin ostatnio zwróciła mi uwagę, że powinnam więcej w kiecach chodzić [emoji1])

Kupiłam pod siebie dwie koszulki nocne na okoliczność porodu już i dwie czapeczki w pepco dla młodego ale jedna jest duża i nie wiem na kiedy będzie, chyba na jesień xD ale miała uszy i bardzo mi się podobała :D

Do szpitala też powinnam zabrać jakąś mini czapkę dla dziecka?

Edit. A jeszcze dywanik kupiliśmy do pokoju który wreszcie kolorystycznie pasuje do reszty :D

U mnie po wczorajszych zakupach szaf chwilowa przerwa do po świętach. Wtedy ruszamy na polowanie na wózek i kupujemy fotelik. Przynajmniej jeśli chodzi o większe rzeczy, drobiazgi nadal kupuje :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim, gratuluję zakupów! Jesli chodzi o czapeczke to ja biorę. U mnie na stronie szpitala jest wypisane co trzeba mieć i są m.in. dwie czapeczki. [emoji4]

Już się chwaliłam na głównym, ale napiszę też tu, że się trochę obkupiliśmy. Mamy już wózek Anex Sport i fotelik Cybex z bazą isofix i adapterami do wózka [emoji4]

Misia, ja też na razie pasuje z zakupami, ale po świętach wznawiam polowanie [emoji6]
Ja niestety nie mam jeszcze żadnych drobiazgów kupionych.. muszę się ogarnąć i poprzeglądać listy potrzebnych rzeczy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry