reklama
Aga_k_m koleżanka ma camarelo i do tej pory była zadowolona, teraz jęczy że jest za ciężko ze spacerowka ale jej synek w listopadzie rok skończył. No to nie dziwne. Ma parasolkę ale w teren woli ten 3w1 no to się nie dziwie że ciężko.
Inka fajowe zakupy
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Inka fajowe zakupy
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się, że przy każdym takim wielofunkcyjnym wózku po roku będzie ciężko. Bo jeżeli sam wózek waży ok. 14 kg + dziecko z 10/12 kg + torba + jakieś pierdoly /zakupy w koszu, to robi się odpowiednią waga do pchania. A i jeszcze rodzaj terenu swoje robi [emoji6]
Madziazt
Fanka BB :)
I my też już zakupiliśmy wózek:-) xlander xpulse. Z większych wydatków zostało tylko lozeczko i przewijak.
Widzę że niektóre z Was kupowały rzeczy kosmetyczne juz. Czy któraś myślała o firmie momme to me? Mają podobno żel ż fajnym składem do mycia.
Misia ja myślę że jak body ż krótkim to na to jeszcze pajacyk albo body z długim i do tego spipchy/polspiochy. Wszystko zależne od pogody jaka będzie.
Karuzela napisz prosze fajny ten wózek? Dobrze się prowadzi? Nie jest ciężki? Ja juz sama nie wiem na który się zdecydować? Za duży wybór. Chociaż mi się stokke podobają, ale jak dla mnie stanowczo za drogi.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
Zdecydowanie jest ciężko ze spacerówką. Ja miałam 3 w 1 ważył 14kg. Gondola super, zawieszenie amortyzatory i wielkie pompowane koła są świetne na nasze polskie chodniki i inne lasy pola. Jednak spacerówka w takim wózku to koszmar. Dlatego ja po Lence biorę gondolę a spacerówkę kupimy lżejszą, lepszą bo i starcza na dłużej niż gondola.Wydaje mi się, że przy każdym takim wielofunkcyjnym wózku po roku będzie ciężko. Bo jeżeli sam wózek waży ok. 14 kg + dziecko z 10/12 kg + torba + jakieś pierdoly /zakupy w koszu, to robi się odpowiednią waga do pchania. A i jeszcze rodzaj terenu swoje robi [emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Karuzela
Madziazt wg mnie fajnie się prowadzi. Tylne koła pompowane, przednie piankowe. Wiadomo że ma troszkę gorsza amortyzację niż te standardowe pompowane, ale.dzieki temu jest lżejszy- A to byl mój główny warunek bo przerabialam już wózek 14kg.
reklama