reklama
Aim, mam tak samo. Tzn nie spodziewam się problemów, ale laktatora planuje używać regularnie, więc tak czy siak w najbliższym czasie będę kupować. Gdzie znalazłaś taką okazję? Ja chcę kupić medela swing i najtaniej znalazłam za niecałe 5 stówek w jakimś sklepie internetowym..
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiulka elektryczny czeka u koleżanki taki co ty masz. Jak będę potrzebować to się przywiezie od razu.
Linoone ten swing jest super szczególnie na oba cycochy.
Znowu byłam w Rossmannie i już kupiłam nawet chusteczki. Poza tym uzupelnili towar i dokupiłam trochę babydream. Mam już chyba wszystko do pielęgnacji dzidzia. Jeszcze ewentualnie jakieś pieluchy bo mam mała paczkę pampersow premium care były po 9pln. Ale też kupię inne małe żeby zobaczyć jak pupa reaguje.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Linoone ten swing jest super szczególnie na oba cycochy.
Znowu byłam w Rossmannie i już kupiłam nawet chusteczki. Poza tym uzupelnili towar i dokupiłam trochę babydream. Mam już chyba wszystko do pielęgnacji dzidzia. Jeszcze ewentualnie jakieś pieluchy bo mam mała paczkę pampersow premium care były po 9pln. Ale też kupię inne małe żeby zobaczyć jak pupa reaguje.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Oo dzięki, o tym nie pomyślałam. Myślałam że tam tylko używane sprzedają. Ale w takim razie poprzeglądam sobie, może coś wynajdę [emoji4]
Morela_87
Fanka BB :)
Super kieca!Sukienka w kaktusy :-) z Happy mum dopiero zrpbilam zdjecie :-)
zakupy już teraz się rozkręcają widzę. Fajnie nam zostały już tylko duże meble do skręcania
Aaa no i czekam na zakup stanika do karmienia bo nie wiem do jakiego rozmiaru dojadę :/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87
Aha,pytałam z ciekawości Ja na początek chyha kupię Lovi 150ml i zobaczymy.Mam w planach karmić piersią ale z tym nigdy nie wiadomo.Przy pierwszym dziecku mi się nie udało
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tymuniek
Bezsenność
Mam dziewczyny pytanie czy będziecie używać ochraniacza do łóżeczka bo właśnie się zastanawiam i powiem szczerze że wolałabym nie ale czy tak praktycznie można chciałabym widzieć to dziecko ze swojego łóżka zanim wstane do łóżeczka...
A myślałyście może nad zakupem kokonu do łóżeczka czy to raczej przeraklomany produkt...
Mam dziewczyny pytanie czy będziecie używać ochraniacza do łóżeczka bo właśnie się zastanawiam i powiem szczerze że wolałabym nie ale czy tak praktycznie można chciałabym widzieć to dziecko ze swojego łóżka zanim wstane do łóżeczka...
A myślałyście może nad zakupem kokonu do łóżeczka czy to raczej przeraklomany produkt...