reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Sukienka w kaktusy :-) z Happy mum dopiero zrpbilam zdjecie :-)

Załączniki

• 20170406_192431.jpg
    20170406_192431.jpg
    693,3 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Abed - fajniutka [emoji3]. Muszę przejrzeć stronę Happy Mum bo zdecydowanie kiecek mi brakuje (nawet moja gin ostatnio zwróciła mi uwagę, że powinnam więcej w kiecach chodzić [emoji1])

Kupiłam pod siebie dwie koszulki nocne na okoliczność porodu już i dwie czapeczki w pepco dla młodego ale jedna jest duża i nie wiem na kiedy będzie, chyba na jesień xD ale miała uszy i bardzo mi się podobała :D

Do szpitala też powinnam zabrać jakąś mini czapkę dla dziecka?

Edit. A jeszcze dywanik kupiliśmy do pokoju który wreszcie kolorystycznie pasuje do reszty :D

U mnie po wczorajszych zakupach szaf chwilowa przerwa do po świętach. Wtedy ruszamy na polowanie na wózek i kupujemy fotelik. Przynajmniej jeśli chodzi o większe rzeczy, drobiazgi nadal kupuje :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim, gratuluję zakupów! Jesli chodzi o czapeczke to ja biorę. U mnie na stronie szpitala jest wypisane co trzeba mieć i są m.in. dwie czapeczki. [emoji4]

Już się chwaliłam na głównym, ale napiszę też tu, że się trochę obkupiliśmy. Mamy już wózek Anex Sport i fotelik Cybex z bazą isofix i adapterami do wózka [emoji4]

Misia, ja też na razie pasuje z zakupami, ale po świętach wznawiam polowanie [emoji6]
Ja niestety nie mam jeszcze żadnych drobiazgów kupionych.. muszę się ogarnąć i poprzeglądać listy potrzebnych rzeczy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry